co do apelu to nieukrywam, że stoi za tym trochę próżność :oops: też chciałbym mieć jakieś zdjęcie z innymi a wychodzi na to ze mam kiedy je sam sobie zrobię ewentualnie kogoś poproszę żeby strzelił z mojego aparatu :P
jak mi dasz do reki swoje aparaciki, to chetnie Ci zrobie w kazdej chwili. moj troche nieporeczny, ale jak robie to wstawiam na ftp. ;)
a kiedy postanawiam coś zafocić ze statywu to nagle ze zdziwieniem stwierdzam ze...zanim zebrałem sprzęt to...zostałem sam,cała grupa sie zwinęła (no tak nie miała co zwijać) i pojechała
eee, no wlasnie Leo, bez urazy ale uwazam ze uzywasz czesto statywu bez potrzeby, jak jest dobre swiatlo mozna sobie spokojnie odpuscic, chyba ze sam na zdjeciu chcesz byc. ;)
kto by się tam interesował że ktoś został z tyłu,ostatnich gryza psy
:lol:
wystarczy krzyknac, ze cos sie dzieje nie tak a nie milczec, a jak sie zgubi permamentnie, uzyc telefonu. ;>
gdybym nie zatrzymał wszystkich na skrzyżowaniu to pewnie nikt by się nie zorientował :P
nooo, tyle ze Ty tez byles mocno zdziwiony ze jej nie ma. ;P nie ma usprawiedliwienia tym razem. ;)
Nie ma sensu jak dla mnie "zrzut" wprost z karty na ftpa. Foty się powtarzają, sa nieostre itp. Powinna być to kwintesencja wyjazdu, spotkania, zawodów... Lepiej mniej, a lepiej
kwestia wzgledna, ale w dobrym tonie jest wywalic nieostre, obrocic. za to wrzucanie do galerii fleszowej pieciu zdjec wielkosci znaczka- sory, ale nie zadowala mnie taki sposob wymiany "popularnymi" fotami, nawet nie moge sobie zrzucic tego co byc moze bym chcial kiedys na papierze.
Apropo ginięcia róznych osób w róznych okolicznościach - myslę, że to jednostka musi się pilnować grupy, a nie na odwrót (wyjątek - przykład Leo z robieniem fotki). Nie wykonalne jest, żeby w grupie ok 10osób każdy miał baczenie na to, czy każda z pozostałych 9 osób nadal jest, czy nie... Awaria lub inne problemy - można zasygnalizować. Wink
dokladnie.