Konkurs fotograficzny Fotka roku

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

och :roll:
szkoda tylko że nie wszyscy odebrali swoje tytuły...
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Edi
Moherator

Post by Edi »

Nie no tytuł rewelka :D.
Miałem nadzieję, że na tej masie uda nam się już pojawić, ale prace w domku znów zajęły cały dzień. Rano myślałem, że przed 13 uda się skończyć, taaa ogarnęliśmy się dopiero przed 10 minutami ;).
Na marcowej masie postaramy się być.
cookie monster
chiste bez loga

Post by chiste bez loga »

Edi wrote:Nie no tytuł rewelka :D.
Miałem nadzieję, że na tej masie uda nam się już pojawić, ale prace w domku znów zajęły cały dzień.
Bardzo proszę, żebyś nie odbierał (żebyście nie odbierali) tego jako głupie żarty, bo będę pisał serio.
Drogi Adamie! Czasy słodkiej wolności i pedałowania romantycznego minęły. Teraz to masz obowiązek masować żonę, a nie się. Prace w domku powinny Wam teraz zajmować naprawdę dużo czasu. I nie mówię, że chodzi o kafelki, panele czy firanki. Tu chodzi o pokolenia przyszłych kolarzy, takich 100% OGR. Może z boku to wygląda na bezczelne wpychanie się w Wasze życie i takie popierdółki starego żonkosia, ale pamiętajcie - dzieci są najważniejsze. Więc koniec z jazdą rowerową uciskającą wiadomo co. Marta niech zacznie robić świece, a Ty, chłopcze, noś luźne bokserki i spodnie eleganckie zamiast opinających dzinsów. I zdejmij w końcu te martensy. Czy wiesz, jak pachną Twoje stopy, kiedy wchodzisz wieczorem do alkowy?
Edi wrote:Rano myślałem, że przed 13 uda się skończyć, taaa ogarnęliśmy się dopiero przed 10 minutami ;)
I bardzo dobrze! I o to chodzi! Edi, skup się na dwóch udach żony, po co Ci trzynaście! W niedzielę nigdy nie kończcie przed 13:00!
Ale żeby tak od rana do 21:00! Edi, poszło Ci w lędźwia! ;)
Edi wrote:Na marcowej masie postaramy się być.
Starjcie sie, starajcie... Ale w domu.

Pozdrawiam Was serdecznie!
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

przypominam ze to forum czytaja tez dzieci.. ;>
Hunter
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Hunter »

Eee tam, chyba już nie. Ciekawe jak się Edi do tego ustosunkuje :lol:
chiste bez loga

Dzieci, kiedy są jeszcze dziećmi, to nie kumają, dlaczego to, co czytają, znaczy coś innego, niż im się wydaje, że czytają. Nie używałem słów wulgarnych, lecz po prostu opisałem, o co się rozchodzi. Jeżeli czytający kumają, o co chodzi, to znaczy, że nie są dziećmi.
A Ty, kolego mroczny, też zająłbyś się jakąś niewiastą na serio, bo po czterdziestce to Ci już tylko orgazmy na szczytach powyżej 6000 n.p.m. zostaną, ewentualnie seks za pieniądze i perspektywa braku możliwości przedłużenia drzewa genealogicznego. I to jest dopiero depresja, chłopcze.

Pozdrawiam!
beh bez log

Post by beh bez log »

dobra, dobra, naczytaja sie, a pozniej spac nie moga bo probuja skumac. ;)

co do reszty: ja tylko na serio.
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

To co ? Chisti powinien zmienić nicka na PANTOFEL ? Jak sądzicie ? ;)
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !
chiste bez loga

Trafisz na czarną listę za to "Chisti".
Prośba o zmianę nika przyjęta. Wykonanie nastąpi wkrótce.
Post Reply