Watek sie rozwija, mnie tez denerwuja te male literki, moze dlatego, ze zaczynam byc slepy. Ale nie o tym chcialem.
Chiste - dlaczego nazywasz prostytutke kurwą? Przeciez czesciej uzywamy okreslenia np "ale z niej kurwa" w celu odniesienia sie raczej do cech charakteru niz uprawianego zawodu Czesc ludzi uzywa slowa kurwa jako znaku przestankowego, wiec moze zamiast prostytutka pisac "(;)" lub "(.)" ?? )
Dlatego, że to jest po prostu nie na miejscu; dla podkreślenia absurdalności posługiwania się słowem na "k" (zwłaszcza jako znakiem przestankowym).
Kiedy nadwahmistrz Eberhard Mock złapie w jakimś ponurym wrocławskim burdeliku zięcia tarmoszącego swoją pięćdziesięcioletnią teściową, to, zrywając z parki kołdrę, ryknie "Wstawaj, kurwo!".
W tym przypadku jest to uzasadnione i nawet brzmi z sensem. Natomiast ta yorkowa tyrada...
hunter, raczej kiepskie porownanie. istnieje ogromna roznica w pokazywaniu komus na sile czegos a na "nie pokazywaniu" czegos poprzez ukrycie. tym bardziej jezeli to cos pokazywane moze kogos obrazac.
a w ogole to ten temat do dupy jest i nie wiem o co chodzi, jak ktos nie widzi, to niech sobie nowy monitor kupi bo szkoda oczu.
Reasumując nie podobają mi się ów "wypierdy" ale ... jako, że to bluzgi to jebie mnie to i od dawna już po prostu nie czytam tego. Jak ktoś ma ochotę, to niech pisze czcionką jedynką czy połówką albo rozmiarem pierdyliard