Wniosek formalny
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Wniosek formalny
w dobie niezwykłe ciszy, która to panuje na naszym forum, poruszony wypowiedzią Ryszarda postanowiłem (jak to mam w zwyczaju) wprowadzić nieco zamieszania. właściwie to wątek ten powinien być na Różnych i pewnie by tam był gdybym napisał go pół roku temu jednakże dziś wyrazić to chcę na tym podforum:
weźcie wy się wszyscy i kurwa żesz w dupe mać przestańcie robić dopiski, napierdalać całe posty najmniejszą czcionką. tego się kurwa czytać nie da. jeśli macie do napisania coś co nie powinno wypłynąć poza określone grono to używajcie privów a jak nie to róbcie tak żeby w miarę normalnie rozwinięta osoba w wieku lat dwudziestukilku bez wady -5 i mocnego astygmatyzmu była w stanie te pieprzone wiadomości przeczytać bez przeklejania tekstu do notatnika.
paniali?
weźcie wy się wszyscy i kurwa żesz w dupe mać przestańcie robić dopiski, napierdalać całe posty najmniejszą czcionką. tego się kurwa czytać nie da. jeśli macie do napisania coś co nie powinno wypłynąć poza określone grono to używajcie privów a jak nie to róbcie tak żeby w miarę normalnie rozwinięta osoba w wieku lat dwudziestukilku bez wady -5 i mocnego astygmatyzmu była w stanie te pieprzone wiadomości przeczytać bez przeklejania tekstu do notatnika.
paniali?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
Yorku, jeżeli miałeś mnie m.in. na uwadze, to chciałbym zauważyć, iż każdy może dowolnie wyrażać swoje mysli i forma wypowiedzi nie jest określona. Rozmiar minimini jest jedną z możliwości technicznych, więc jak się nieśmiało pytam Leo czy nie zapomniał o naszej wycieczce to właśnie wybieram tę opcję 

może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
wiesz droga Sylwio - Ty do tej grupy jakoś ostatnio przez przypadek chyba się załapałaś bo w procederze tym królują pewien administrator systemu do spółki z pewnym szaleńcem z aparatem
co nie zmienia faktu, że jak się używa jakichś środków to mimo ich użycia przekaz powinien byś w miarę łatwy do odczytania

co nie zmienia faktu, że jak się używa jakichś środków to mimo ich użycia przekaz powinien byś w miarę łatwy do odczytania
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
dla mnie mniejsza czcionka to jakaś forma ekspresji, tak samo jak wykrzyknik. imho przy rozdzielczości 1024x768 nie ma problemu z czytaniem takiego tekstu, ale jak komuś to przeszkadza, to podpisuje się pod wnioskiem formalnym
.
a tak w ogóle, właściwie każda przeglądarka internetowa ma opcję "zoom" (wystarczy przytrzymać ctrl i pokręcić rolką - pomaga
)

a tak w ogóle, właściwie każda przeglądarka internetowa ma opcję "zoom" (wystarczy przytrzymać ctrl i pokręcić rolką - pomaga

cookie monster
Yoreczek wrote:weźcie wy się wszyscy i kurwa żesz w dupe mać przestańcie robić dopiski
Pan redaktor do Pana Yorka:Yoreczek wrote:ale widzisz - jest to jedna z form dopuszczona do ogólnego stosowania w języku polskim i ja mam ochotę jej używać...
"Mimo że wulgaryzmy nie podlegają ocenie normatywnej, obrona polszczyzny przed ich zalewem jest obowiązkiem wszystkich osób zainteresowanych podnoszeniem poziomu kultury słowa".
Hanna Jadacka, w: Nowy słownik poprawnej polszczyzny PWN, pod red. A. Markowskiego, Warszawa 1999, s. 1770.
Proponuję przeredagowanie wypowiedzi Szanownego Yorka, co niniejszym czynię:
Weźcie się wszyscy i, prostytutka żesz w pupę mać, przestańcie robić dopiski, ładować całe wiadomości najmniejszą czcionką. Tego się, prostytutka, czytać nie da. Jeśli macie do napisania coś, co nie powinno wypłynąć poza określone grono, to używajcie wiadomości prywatnych, a jak nie, to róbcie tak, żeby w miarę normalnie rozwinięta osoba w wieku lat dwudziestukilku bez wady -5 i mocnego astygmatyzmu była w stanie te kopulowane wiadomości przeczytać bez przeklejania tekstu do notatnika.
Czy zrozumieliście?
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.