Wniosek formalny

Czasem kazdy ma zly dzien...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

yorek
Wrak czlowieka

Wniosek formalny

Post by yorek »

w dobie niezwykłe ciszy, która to panuje na naszym forum, poruszony wypowiedzią Ryszarda postanowiłem (jak to mam w zwyczaju) wprowadzić nieco zamieszania. właściwie to wątek ten powinien być na Różnych i pewnie by tam był gdybym napisał go pół roku temu jednakże dziś wyrazić to chcę na tym podforum:

weźcie wy się wszyscy i kurwa żesz w dupe mać przestańcie robić dopiski, napierdalać całe posty najmniejszą czcionką. tego się kurwa czytać nie da. jeśli macie do napisania coś co nie powinno wypłynąć poza określone grono to używajcie privów a jak nie to róbcie tak żeby w miarę normalnie rozwinięta osoba w wieku lat dwudziestukilku bez wady -5 i mocnego astygmatyzmu była w stanie te pieprzone wiadomości przeczytać bez przeklejania tekstu do notatnika.

paniali?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

mody wywalta to [/i]
Last edited by BigBlack on 03 Dec 2007 21:22, edited 1 time in total.
BigBlack aka MuRzYN
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

No.... Ciebie też to cieszy widzę ;]
BigBlack aka MuRzYN
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

wręcz spazmów z radości dostaję jak to widzę. nie podoba mi się za to ton Twojej wypowiedzi, piszesz na bluzgach kurwa ;>
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

oooooooo, to tez mi sie podobie...
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

Znaczy się, chodzi Ci szanowny kolego o zwroty jakich używam? Czep się słupa, kurwa! ;)
BigBlack aka MuRzYN
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

tak w ogole yorku, to jest konkurencja dla mojego watku...

spadaj na krzak czerwonej róży!!
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Ja pitole... o qXXX
Personal best 200km
karnaś
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by karnaś »

Popieram ten wniosek, czasem właziłem prawie do monitora żeby coś doczytać.
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

jak na razie widać, grupa niereformowalna, do której nie dociera słowo pisane jest dość mała, jest o co walczyć :twisted:
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

Yorku, jeżeli miałeś mnie m.in. na uwadze, to chciałbym zauważyć, iż każdy może dowolnie wyrażać swoje mysli i forma wypowiedzi nie jest określona. Rozmiar minimini jest jedną z możliwości technicznych, więc jak się nieśmiało pytam Leo czy nie zapomniał o naszej wycieczce to właśnie wybieram tę opcję :wink:
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

wiesz droga Sylwio - Ty do tej grupy jakoś ostatnio przez przypadek chyba się załapałaś bo w procederze tym królują pewien administrator systemu do spółki z pewnym szaleńcem z aparatem :roll:

co nie zmienia faktu, że jak się używa jakichś środków to mimo ich użycia przekaz powinien byś w miarę łatwy do odczytania
pokrzewka

Post by pokrzewka »

ja mam mały wnioseczek do Ciebie, ostatnio mam uczulenie na droga Sylwio, mam nadzieję, iż ten przekaz jest łatwy do odebrania :wink:
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

ale widzisz - jest to jedna z form dopuszczona do ogólnego stosowania w języku polskim i ja mam ochotę jej używać... :roll:
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

Zajebiaszczo się czyta takie literki na rozdziałce 1280x1024. No po prostu bajka i wydaje mnie się, że też trzeba myśleć nawet o adresatach takich "nieśmiałych" informacji, którzy niekoniecznie oglądają strony w rozdziałce 800x600 czy 1024x768 :/
BigBlack aka MuRzYN
pokrzewka

Post by pokrzewka »

forma może i dopuszczona w języku polskim, ale jak przeczytam do już dalej nie widzę nawet rozmiaru normalnego i koloru domyślnego :wink:
Edi
Moherator

Post by Edi »

dla mnie mniejsza czcionka to jakaś forma ekspresji, tak samo jak wykrzyknik. imho przy rozdzielczości 1024x768 nie ma problemu z czytaniem takiego tekstu, ale jak komuś to przeszkadza, to podpisuje się pod wnioskiem formalnym :).
a tak w ogóle, właściwie każda przeglądarka internetowa ma opcję "zoom" (wystarczy przytrzymać ctrl i pokręcić rolką - pomaga ;) )
cookie monster
Guest

beh

Post by Guest »

jak ktos kiedys napisal, "sie nie podoba, sie nie patrzy". ;)
tak naprawde to w trosce o wasze zdrowie, cobyscie zeszli z 1280 na 1024 przy ktorej mozna odczytac bez problemu, zatem, nadal bede uzywac malych wypiardow. ;)
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

Dlatego też nie czytam tych wypiardów.
BigBlack aka MuRzYN
Pantofel
Łoś, po prostu Łoś...

Post by Pantofel »

Yoreczek wrote:weźcie wy się wszyscy i kurwa żesz w dupe mać przestańcie robić dopiski
Yoreczek wrote:ale widzisz - jest to jedna z form dopuszczona do ogólnego stosowania w języku polskim i ja mam ochotę jej używać...
Pan redaktor do Pana Yorka:

"Mimo że wulgaryzmy nie podlegają ocenie normatywnej, obrona polszczyzny przed ich zalewem jest obowiązkiem wszystkich osób zainteresowanych podnoszeniem poziomu kultury słowa".
Hanna Jadacka, w: Nowy słownik poprawnej polszczyzny PWN, pod red. A. Markowskiego, Warszawa 1999, s. 1770.

Proponuję przeredagowanie wypowiedzi Szanownego Yorka, co niniejszym czynię:

Weźcie się wszyscy i, prostytutka żesz w pupę mać, przestańcie robić dopiski, ładować całe wiadomości najmniejszą czcionką. Tego się, prostytutka, czytać nie da. Jeśli macie do napisania coś, co nie powinno wypłynąć poza określone grono, to używajcie wiadomości prywatnych, a jak nie, to róbcie tak, żeby w miarę normalnie rozwinięta osoba w wieku lat dwudziestukilku bez wady -5 i mocnego astygmatyzmu była w stanie te kopulowane wiadomości przeczytać bez przeklejania tekstu do notatnika.

Czy zrozumieliście?
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
Post Reply