1-2 lipca 2006

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Arkadyj »

Nikt nic nie pisze wiec dodam ze chlopakom poszlo calkiem niezle. Przejechali 16 okrazen co dalo lacznie 352km w ciagu 24h :-) Zajeli 21 miejsce. Ze swojej strony skladam gratulacje. Zdajcie jakas relacje z imprezy.
Brick
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by Brick »

Gratulacje panowie

w telewizorni wczoraj pokazywali imprezę....... niezły klimat :D
młody jęczał i psioczył w niebogłosy na los :twisted:
Dum Spiro Spero
tertus

Post by tertus »

Gratulacje !!

Coz M(L)ody taka karma.
klepek
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by klepek »

Nie jestem dobrym pisarzem więc krótko.
Było nieźle, trasa dobrze oznakowana, asfalt piach i szutrowa tarka przeplatały się wzajemnie tak, że człowiek mógł sobie troche oddechu złapać. Na początku było założenie, żeby nie być ostatnim i to udało się zrealizować, W czasie wyścigu mieliśmy większe nadzieje (do północy byliśmy w okolicach 13 miejsca), ale niestety nie było osoby, która w krytycznym momencie wykopałaby nas z namiotu :( Jazde o poranku, na którą się nastawiałem, też niestety przespaliśmy, ale za to końcówkę mieliśmy super i udało się troche nadrobic nocne zaległości. Ostatecznie u[lasowaliśmy się na 21 pozycji.
Generalnie była super impreza i polecam każdemu traki maratonik, pozostają niezapomniene wrażenia :D
Dla tych którzy chcą sobie pooglądać zdjęcia http://www.mazovia.vel.pl/index24h.php

PS nie polecam pociągu do Działdowa o 17:56 z Wa-wy Woli a w szczególności służbówek ;)
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

gratulacje z powodu ..odwagi :) jesteście z Majakiem wielcy :!: i wcale sobie nie żartuję,dla mnie to wyczyn wziąć udział w takiej imprezie tym bardziej ze prawdę mówiąc zrobiliscie to niejako z marszu bo w gruncie rzeczy nie macie w nogach tylu km co inni
jeszcze raz szczere gratulacje :D
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Post Reply