No dobra, ale co to jest ? Znaczy ze GPS to wiem, ale co to ma wiecej ? Wyskosciomierz ? bo srednią i czas jazdy to i moj liczniczek pokazuje A może to barometr jest i pokazuja aktualną sytację baryczną w odległości 666 kilometrów od Ciebie...
glowny atut: wbudowana mapa bazowa europy, mozna wgrywac wlasne (jak komus sie chce tworzyc) i dowolne. teraz mam polske polnocna, pkrywa sie z nasza wsia, widac wszysciusie drogi w miescie :)
do tego pelna konfigurowalnosc tego co ma wyswietlac, a parametrow podrozy to ze 2 strony sa, lacznie z predkoscia wznoszenia ;) tyle Twoj licznik nie ma... no i pewnie ma jeszcze duzo innych opcji, o ktorych nigdy sie nie dowiem ;)
btw. przytaszcz mi pusta butelke. moge ja napelnic za 10 zyli cala, albo dac ci mala probke na 3 smarowania gratis w najswiezszej wersji... a od tego co miales rozni sie kolosalnie skutecznoscia ;)
drogo? w sklepie ta flaszka kosztuje 30zyli i ludzie placa ;)
stwierdzilem ze barometr i kompas magnetyczny mi niepotrzebny, wyzszy model posiada obydwa udogodnienia... przy czym przyplaca to krotszym czasem na komplecie bateriiiiii ;>