nowy stuff

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
behem0th
Ojciec Dyktator

nowy stuff

Post by behem0th »

nooo chlopaaaki... zaszalalem i mam:

Image
Image

Image
Image
Image

coprawda ogumowanie odchodzi, ale tak ta seria juz czasem ma ;)

zaraz wrzucam mape bieszczad i we wtorek lece testowac w terenie ;)
Last edited by behem0th on 24 Jul 2004 23:23, edited 1 time in total.
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

No dobra, ale co to jest ? Znaczy ze GPS to wiem, ale co to ma wiecej ? Wyskosciomierz ? bo srednią i czas jazdy to i moj liczniczek pokazuje ;) A może to barometr jest ;) i pokazuja aktualną sytację baryczną w odległości 666 kilometrów od Ciebie...
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

glowny atut: wbudowana mapa bazowa europy, mozna wgrywac wlasne (jak komus sie chce tworzyc) i dowolne. teraz mam polske polnocna, pkrywa sie z nasza wsia, widac wszysciusie drogi w miescie :)
do tego pelna konfigurowalnosc tego co ma wyswietlac, a parametrow podrozy to ze 2 strony sa, lacznie z predkoscia wznoszenia ;) tyle Twoj licznik nie ma... no i pewnie ma jeszcze duzo innych opcji, o ktorych nigdy sie nie dowiem ;)

btw. przytaszcz mi pusta butelke. moge ja napelnic za 10 zyli cala, albo dac ci mala probke na 3 smarowania gratis w najswiezszej wersji... a od tego co miales rozni sie kolosalnie skutecznoscia ;)
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

Za 10 zet ?! A co tak drogo ? Wezme jednak bezpłatna próbke. Jutro sie zglosze, akurat zostalo mi ledwie na dnie starego...

Czyli barometru nie ma, lipa ;)
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

drogo? w sklepie ta flaszka kosztuje 30zyli i ludzie placa ;)

stwierdzilem ze barometr i kompas magnetyczny mi niepotrzebny, wyzszy model posiada obydwa udogodnienia... przy czym przyplaca to krotszym czasem na komplecie bateriiiiii ;>
Post Reply