No co wam powiem to wam powiem ale ul. Batorego to dziś mi sie zawinela dookoła opon. Kurde no ja niewiem z czego oni ten asfalt zrobili? No żeby aż tak? Po tym wszytkim byłem nad wisłą a tam.... w pyte ludzi a ścieszka nad samiutka Wisełka została "pożarta" przez wodę. Chaszcze nad nią, że nieda sie jechać. Natomiast spanko chrapano nad Wisełką I klasa Polecam wszystkim leniuchom-> borsukom
czy otwock utrzymuje jakąś jednostkę, która łata asfalty? bo jak tak to zlikwidować i urządzać przetargi - wystarczy 4lata i nierzetelne firmy zostaną wyeliminowane bo kuz....... lepikiem to zalewają czy co?
było by pięknie tylko wtedy nie zarobią krewni i znajomi królika więc będziemy niedługo jeździć po asfaltach płynących w temp. 25stopni
Ja sotatnio widzialem wspaniala ekipe latajaca dziury... jeden facet latal z KONEWKĄ i lał smołe... a drugi sypał na to grysik... To dopiero ropota Wez przejdz po tym, albo rowerem przejedz... wszytsko na oponie zostaje :/
chyba stałem sie ofiara takiej właśnie technologii bo nie mogę odprać kilku plam na mojej ulubionej koszulce powstałej w wyniku najdłuższej wymiany postów w historii portalu
napisz do zarządcy drogi, niech płaci Ci odszkodowanie a może oni po prostu myślą perpsktywicznie: za parę lat klimat tak się zmieni, że będziemy mieli dwa miesiące wiosny, a reszta zimy
póki co tarłem ja recznie tak ze plamki stały sie ledwie widoczne,moze na tym skorzystac jedynie producent kiedy narobie dziur i bede musiał ja wymienic na nowa,przy okazji testuję jej wytrzyamałosc na ścieranie tak czy inaczej ja poniose stratę nic w tym dziwnego bo rowerzystom jest zawsze pod wiatr
kiedys jak bylem maly to po przechadzkach bosych po bieszczadzkim bablujacym i gotujacym sie na sloncu asfalcie matka mi tak czyscila nogi... :) ah to byly czasy...