Szczyt szczytów

Wszystko co dotyczy miasta, a nie chcesz by bylo w grupach sasiednich.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
Yanek
Postojebca
Postojebca

Szczyt szczytów

Post by Yanek »

No co wam powiem to wam powiem ale ul. Batorego to dziś mi sie zawinela dookoła opon. Kurde no ja niewiem z czego oni ten asfalt zrobili? No żeby aż tak? Po tym wszytkim byłem nad wisłą a tam.... w pyte ludzi a ścieszka nad samiutka Wisełka została "pożarta" przez wodę. Chaszcze nad nią, że nieda sie jechać. Natomiast spanko chrapano nad Wisełką I klasa :roll: Polecam wszystkim leniuchom-> borsukom :wink:
Znaczy sie co proponujesz mi za orzeszka??
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

czy otwock utrzymuje jakąś jednostkę, która łata asfalty? bo jak tak to zlikwidować i urządzać przetargi - wystarczy 4lata i nierzetelne firmy zostaną wyeliminowane bo kuz....... lepikiem to zalewają czy co?

było by pięknie tylko wtedy nie zarobią krewni i znajomi królika więc będziemy niedługo jeździć po asfaltach płynących w temp. 25stopni
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Gość

Post by Gość »

Nie opalać się po pifku na słońcu.Widziałem dziś jak gość w Karczewie zasnął sobie na slonku po kilku browarkach i już się nie obudził.
pawcio101
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by pawcio101 »

Ja sotatnio widzialem wspaniala ekipe latajaca dziury... jeden facet latal z KONEWKĄ :) i lał smołe... a drugi sypał na to grysik... To dopiero ropota :lol: Wez przejdz po tym, albo rowerem przejedz... wszytsko na oponie zostaje :/
Yanek
Postojebca
Postojebca

Post by Yanek »

NA oponie jak na oponie ale szkoda ciuchów jak ci na plecy padnie lub na brzuch nie poruszając tetu: jak na ryj poleci lub w oko
Znaczy sie co proponujesz mi za orzeszka??
Kinia
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by Kinia »

Taaa... teraz tak wszędzie dziury łatają... widziałam coś podobnego
"Tylko czarne glany są naprawde funny, bo mroczna załoga nosi je na nogach..." :D:D:D
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

chyba stałem sie ofiara takiej właśnie technologii bo nie mogę odprać kilku plam na mojej ulubionej koszulce powstałej w wyniku najdłuższej wymiany postów w historii portalu :lol:
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

napisz do zarządcy drogi, niech płaci Ci odszkodowanie :P a może oni po prostu myślą perpsktywicznie: za parę lat klimat tak się zmieni, że będziemy mieli dwa miesiące wiosny, a reszta zimy :lol:
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

póki co tarłem ja recznie tak ze plamki stały sie ledwie widoczne,moze na tym skorzystac jedynie producent kiedy narobie dziur i bede musiał ja wymienic na nowa,przy okazji testuję jej wytrzyamałosc na ścieranie :) tak czy inaczej ja poniose stratę nic w tym dziwnego bo rowerzystom jest zawsze pod wiatr :D
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

Na asfalt najlepsze jest masło. Smarujesz masłem, asfalt sie rozpuszcza, a potem musisz już tylko sobie poradzić z tłustą plamą.
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

kiedys jak bylem maly to po przechadzkach bosych po bieszczadzkim bablujacym i gotujacym sie na sloncu asfalcie matka mi tak czyscila nogi... :) ah to byly czasy...
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

Nom, teraz za masaż stóp można wylecieć z 10-tego piętera... ;)
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

chmielu - za dużo pulp fiction ;)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Post Reply