co do relacji z DYMnO

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
yorek
Wrak czlowieka

co do relacji z DYMnO

Post by yorek »

to powiem tylko tyle: nigdy, przenigdy więcej w życiu opon Dębicy, nawet slicków nie kupie.

a swoją drogą to nawet nie wiedziałem że takie fajne bagna mamy w naszym MPK :)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Rycerz
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by Rycerz »

Zajebista relacja z zawodów. Szczerze gratuluje zarówno zmagań sportowych jak również opisu na portalu. Chciałbym pisać tak barwnie, z polotem jak robi to kolega B.

A jeszcze jedno. Napisz które miejsce zajeliście i ile osób brało udział w tej imprezie.

Złapałem smaka na takie zawody. Ale jest mały problem. Nie posiadam roweru. OOOOOOOO kurwa co ja robie tu na tym portalu.
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

startowało kilka osób, miejsc nie zajeliśmy ;d
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

co nie zajelismy, zaaajelismy, ja na pewno jakies zajolem, zaraz nawet sie zapytam. yorek musial sie wycofac w trakcie... biedaczysko ;)

Panie rycerz, zabierz mnie Pan kiedys na turniej gdzie bede mogl przymierzyc sie do luku, zasmakowac jadla, a ja ci pozycze rower na zawody i wystartujemy ;)
behem0th
Ojciec Dyktator

Re: co do relacji z DYMnO

Post by behem0th »

yorek wrote:to powiem tylko tyle: nigdy, przenigdy więcej w życiu opon Dębicy, nawet slicków nie kupie.
a ja se kupie Agame, czemu nie, dobre sa. Tanie i gladko sie tocza :)

ta gume to ja Ci mowie, musiales kiedys klockiem przyszorowac, opony same tak z siebie nie pekaja...

a swoją drogą to nawet nie wiedziałem że takie fajne bagna mamy w naszym MPK :)
pewnie dlatego ze za malo tam jezdzimy. ale tera mamy wypas mapki 1:15 k to mozna pozawiedzac ;>

swoja droga, to yorek, faktycznie ciezko ta jebana_czarna_droge_z_tirowka_spod_goraszki wyprac z siebie: do dzis mam miejscami niedomyte nogi...
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

przyszorowana to ona była z drugiej strony. agamy może i dobre ale coś szybko się ścierają, ciekawe jak na naszych asfaltach by się trzymały. mapkę to może Ty masz bo moje wymięte i podarte ;p
Post Reply