to powiem tylko tyle: nigdy, przenigdy więcej w życiu opon Dębicy, nawet slicków nie kupie.
a swoją drogą to nawet nie wiedziałem że takie fajne bagna mamy w naszym MPK
co do relacji z DYMnO
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
co do relacji z DYMnO
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Zajebista relacja z zawodów. Szczerze gratuluje zarówno zmagań sportowych jak również opisu na portalu. Chciałbym pisać tak barwnie, z polotem jak robi to kolega B.
A jeszcze jedno. Napisz które miejsce zajeliście i ile osób brało udział w tej imprezie.
Złapałem smaka na takie zawody. Ale jest mały problem. Nie posiadam roweru. OOOOOOOO kurwa co ja robie tu na tym portalu.
A jeszcze jedno. Napisz które miejsce zajeliście i ile osób brało udział w tej imprezie.
Złapałem smaka na takie zawody. Ale jest mały problem. Nie posiadam roweru. OOOOOOOO kurwa co ja robie tu na tym portalu.
Re: co do relacji z DYMnO
a ja se kupie Agame, czemu nie, dobre sa. Tanie i gladko sie tocza :)yorek wrote:to powiem tylko tyle: nigdy, przenigdy więcej w życiu opon Dębicy, nawet slicków nie kupie.
ta gume to ja Ci mowie, musiales kiedys klockiem przyszorowac, opony same tak z siebie nie pekaja...
pewnie dlatego ze za malo tam jezdzimy. ale tera mamy wypas mapki 1:15 k to mozna pozawiedzac ;>a swoją drogą to nawet nie wiedziałem że takie fajne bagna mamy w naszym MPK :)
swoja droga, to yorek, faktycznie ciezko ta jebana_czarna_droge_z_tirowka_spod_goraszki wyprac z siebie: do dzis mam miejscami niedomyte nogi...