Integracja z "bliźniakami" :)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Integracja z "bliźniakami" :)
Jest taki temat: skontaktował się ze mną Jacek Czarnowski - Dyrektor Otwockiego Centrum Kultury, z prośbą o przedstawienie Wam pewnej propozycji. Mianowicie w dniach 9 - 13 kwietnia będzie u nas w Otwocku gościć grupa 5 cyklistów z Lennenstadt, naszego bliźniaczego miasta, w celach integracyjnych oraz sportowych - będą uczestniczyć w maratonie Mazovii w Otwocku. Propozycja/pomysł/prośba jest taka, żeby przynajmniej jednego dnia OGRy "zaopiekowały" się trochę kolegami z Lennenstadt - np. zabrały ich na objazd trasy przed maratonem w sobotę, może zgarnęły na jakieś ognisko, np. po maratonie? Są to takie luźne propozycje, wszystko do ustalenia, akcja miałaby być bez żadnego zadęcia, po swojsku, po koleżeńsku, no tak... po prostu. Robię wprowadzenie na prośbę Jacka, który pewnie niedługo sam odezwie się w tym temacie. Ja sama akurat w tym czasie będę zupełnie w innym miejscu i nie będę mogła wziąć w tym udziału, ale może propozycja spotka się z Waszym zainteresowaniem. A może Carloz wypowie się w temacie - w końcu sam gościł w naszym bliźniaczym mieście, może przypomni, jak Oni przyjęli naszą "delegację"?
W razie czego Jacek podał do siebie namiary w sprawie szczegołów: tel. 512 396 297, e-mail: ock@otwock.pl,
Ode mnie to na razie tyle, rzucam Wam temat "na żer" , pomyślcie, tylko oczywiście bez żadnego napinania się. Jakby co, to OCK oczywiście pomaga i wspiera, chodzi o integrację z żywym społeczeństwem otwockim, a w szczególności środowiskiem rowerowym
W razie czego Jacek podał do siebie namiary w sprawie szczegołów: tel. 512 396 297, e-mail: ock@otwock.pl,
Ode mnie to na razie tyle, rzucam Wam temat "na żer" , pomyślcie, tylko oczywiście bez żadnego napinania się. Jakby co, to OCK oczywiście pomaga i wspiera, chodzi o integrację z żywym społeczeństwem otwockim, a w szczególności środowiskiem rowerowym
Last edited by matildae on 18 Mar 2010 18:04, edited 1 time in total.
"Te oveczky ne bekają."
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Hej
Jezeli chodzi o mnie i pewnie rowniez Carloza nie bedzie nas w piatek i w sobote. W niedziele zglaszam chec swojej pomocy podczas maratonu lub ewentualnego ogniska, ktore mogloby sie odbyc po zawodach. Natomiast w poniedzialek, lub wtorek moge ich troche poganiac po okolicznych terenach
A jak reszta??
Jezeli chodzi o mnie i pewnie rowniez Carloza nie bedzie nas w piatek i w sobote. W niedziele zglaszam chec swojej pomocy podczas maratonu lub ewentualnego ogniska, ktore mogloby sie odbyc po zawodach. Natomiast w poniedzialek, lub wtorek moge ich troche poganiac po okolicznych terenach
A jak reszta??
deklaruję pomoc w miare możliwości. Pewnie nie każdego dnia ale postaram się ze dwa trzy dni wolne w tym czasie zalatwić.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
Witajcie OGRy . Cieszę się że jesteście zainteresowani spotkaniem z koleżankami i kolegami z Lennestadt. Dziękuję Marcie za pomoc w nawiązaniu kontaktu. Chciałbym zaproponować spotkanie organizacyjne w Otwocku w klubie OCK SMOK ul. Warszawska 11/13. Termin do ustalenia lecz w terminie 22-26.03.2010.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedź co do terminu spotkania. 512 396 297 lub ock@otwock.pl. Jacek Czarnowski
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedź co do terminu spotkania. 512 396 297 lub ock@otwock.pl. Jacek Czarnowski
Jak dla mnie każdy dzien, oprócz 26 marca, po godzinie 20 dopiero....
Swoją pomoc i chęć spotkania z chłopakami z Sharck'a deklaruje na niedzielę, po marathonie. Tak jak Marta pisała - jakieś ognicho (nad Świdrem lub na Torfach), myslę że będzie ok, a przy okazji goście zobaczą i po obcuja z naszą przyrodą. Myslę, ze po tym (jeśli ock ma na to środki) mozna by zabawę przenieśc do np Pizzeri Millenium na Warszawskiej rezerwując cały lokal na daną godzine wieczorną.
Swoją pomoc i chęć spotkania z chłopakami z Sharck'a deklaruje na niedzielę, po marathonie. Tak jak Marta pisała - jakieś ognicho (nad Świdrem lub na Torfach), myslę że będzie ok, a przy okazji goście zobaczą i po obcuja z naszą przyrodą. Myslę, ze po tym (jeśli ock ma na to środki) mozna by zabawę przenieśc do np Pizzeri Millenium na Warszawskiej rezerwując cały lokal na daną godzine wieczorną.
MTB + /\/\/\/\/\ =
Ociec dyrektor niestety nie dotrze, obwodnice trzeba budowac. No chyba ze przeniesiecie spotkanie do Gdanska albo.. Torunia ;)
Za to slyszalem ze sport dajrektor bedzie zarzadzac i trzymac poziom. :)
Za to slyszalem ze sport dajrektor bedzie zarzadzac i trzymac poziom. :)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
w czwartek nie będę ale możesz mnie wcisnąć gdzieś do pomocy jakieś dni wolne w tym czasie wykołuje.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
Ponieważ jutrzejszy maraton się nie odbedzie, a Gości trzeba jakoś "zagospodarować" to pomimo wszystko jutro robimy wycieczkę.
Trasa: Wola Ducka - wzdłóż Mieni i Świdra do ujścia do Wisły - pizza w Józefowie - Góra Lotnika - Wola Ducka. Zaczynamy o 1030 z pod hotelu Relax. Również zapraszamy wszystkich chętnych.
Trasa: Wola Ducka - wzdłóż Mieni i Świdra do ujścia do Wisły - pizza w Józefowie - Góra Lotnika - Wola Ducka. Zaczynamy o 1030 z pod hotelu Relax. Również zapraszamy wszystkich chętnych.