Okazało się, że produkcja medali idzie szybciej niż myślałem, więc nie ma problemu żeby dorobić kolejne. Tylko coraz mniejsze wychodzą.
Niepotrzebnie panikowałem z tym terminem zgłoszeń.
Informacja o zawodach dotarła do świata AR. Na liście startowej Stryki-Byki i Speleo Salomon.
Za rok zrobimy start w parach, dodamy trochę biegania, rolki i przeprawę przez Świder na dętce od traktora - będą punkty do NZARP i KRRP
no to pudlo obsadzone!choc przyznam, ze miedzy panami 27, 36 i 39 rozegrana zostanie godna uwagi walka...gdyby tak kazdemu zamontowac nadajnik to chetnie poobserwowalbym tych cyborgow w relacji na zywo - tj oczywiscie na ekranie komputera
to nie ma wyjścia, trzeba start opóźniać ile się da, bo ja już nie mogę zamienić 12 - jako godziny mety
może zaczniemy od wizyty w sklepie, kiełba itp sprawy
no nie, nie 100km to ci panowie w 3 h nie przejada w terenie ( ale 80 moga...). a poza tym nawet jakby, to zawodnicy na pewno beda wiedzieli jaka jest ich kolejnosc na mecie
masz rację /stawiasz wszystkim kiełbę/ nie ma co robić problemu, ostatnie zadanie będzie: przeskocz furtkę, zamknij oczy, znajdź jedzenie, połknij jeża
zwyczajowo oczywiscie chodzilo mi o 15, bob oczywiscie mam nadzieje ze w tym sezonie podgonisz pudlowych weteranow. co do wciagania nooseem to zapytam, a masz cos do wciagania?
Nie zapominajmy o nr 15 - zwycięzcy poprzedniej edycji. W końcu żeby objechać Carloza i Arkadyja nawigujących po swoim terenie, to trzeba mieć parę nieprzeciętną. Szkoda, że PreHarp koliduje z Mazowią i nie będzie głównych cyborgów. Ale tylko w ten weekend mogłem.