PreHarp 2009
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
PreHarp 2009
Cześć,
zastanawiam się ostatnio czy w tym roku również w Otwocku będzie organizowany PreHarp ? Uczestniczyłem ze znajomymi w nim w poprzednim roku i byliśmy zadowoleni stąd nasze pytanie o ten rok.
zastanawiam się ostatnio czy w tym roku również w Otwocku będzie organizowany PreHarp ? Uczestniczyłem ze znajomymi w nim w poprzednim roku i byliśmy zadowoleni stąd nasze pytanie o ten rok.
Od pewnego czasu przymierzam się do zorganizowania PreHarpa. Wstępne lokalizacje punktów już wymyślone. Skoro Domar zwalnia termin to chętnie wskoczę na to miejsce.
Z różnych względów, jedyny możliwy termin to sobota 04.04.2009. Koliduje z masą Otwocką, ale nie jestem pewny czy ona się jeszcze odbywa.
Trasa - na północ
Dystans, czas - 100km[*], 7h
Start - Muszla w parq
Meta - Świder, miejscówka ogniskowa
Robimy?
[*] zgodnie z tradycją, Otwockie kilometry mogą okazać się trochę krótsze.
Z różnych względów, jedyny możliwy termin to sobota 04.04.2009. Koliduje z masą Otwocką, ale nie jestem pewny czy ona się jeszcze odbywa.
Trasa - na północ
Dystans, czas - 100km[*], 7h
Start - Muszla w parq
Meta - Świder, miejscówka ogniskowa
Robimy?
[*] zgodnie z tradycją, Otwockie kilometry mogą okazać się trochę krótsze.
A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek
No to robimy
Wczesna godzina startu - wcześniej niż o 9 chyba nie ma sensu. W każdym razie groziłoby to tym, że organizator zaśpi i się nie pojawi.
Wpisowe 5zł, żeby na jakieś nagrody było. Szczegółowy regulamin wkrótce.
Lista startowa:
1.
2.
3.
4.
5.
Wczesna godzina startu - wcześniej niż o 9 chyba nie ma sensu. W każdym razie groziłoby to tym, że organizator zaśpi i się nie pojawi.
Wpisowe 5zł, żeby na jakieś nagrody było. Szczegółowy regulamin wkrótce.
Lista startowa:
1.
2.
3.
4.
5.
Last edited by BartekJ on 05 Mar 2009 20:50, edited 1 time in total.
Ciężka sprawa. Kolejne weekendy przedstawiają się tak:
7-8.03 - Nie wyrobię się z przygotowaniami
14-15.03 - Pracuję
21-22.03 - Startuję w ON-SIGHT Adventure Race. A przynajmniej taki jest plan. Jeszcze nie wiadomo, czy coś z tego wypali.
28-29.03 - W niedzielę jest Półmaraton Warszawski a w sobotę zgłosiłem się do pomocy przy organizacji imprez okołopółmaratonowych (ale słowo wymyśliłem)
04-05.04 - Tu mam wolne. wolę sobotę.
11-12.04 - Święta. Mnie to nie przeszkadza, ale mogłoby się negatywnie odbić na frekwencji.
18-19.04 - Harpagan
A może pojedziecie do Łodzi jakimś nocnym pociągiem?
PS. Vigil, startuj
7-8.03 - Nie wyrobię się z przygotowaniami
14-15.03 - Pracuję
21-22.03 - Startuję w ON-SIGHT Adventure Race. A przynajmniej taki jest plan. Jeszcze nie wiadomo, czy coś z tego wypali.
28-29.03 - W niedzielę jest Półmaraton Warszawski a w sobotę zgłosiłem się do pomocy przy organizacji imprez okołopółmaratonowych (ale słowo wymyśliłem)
04-05.04 - Tu mam wolne. wolę sobotę.
11-12.04 - Święta. Mnie to nie przeszkadza, ale mogłoby się negatywnie odbić na frekwencji.
18-19.04 - Harpagan
A może pojedziecie do Łodzi jakimś nocnym pociągiem?
PS. Vigil, startuj