Anonymous wrote:hermetyczne zamkniecie nie przepuszcza takich mysli
dokładnie tak

jesteśmy zamknięci na ludzi, którzy mają coś do powiedzenia lub zarzucenia, a boją się powiedzieć kim są i co tu robią (oprócz siania zamętu)
co do naszych planów:
Mazovia schodzi trochę na drugi plan dla niektórych, chcemy więcej pojeżdzić w góry, aczkolwiek napewno pojedziemy pobliskie maratony - Otwock i Józefów, większośc nastawia się też na Gwiazdę Mazurską (3 dniowa etapówka) oraz starty na Mazurach - Mława i Nidzica. Pojedziemy pewnie na otwarcie sezonu do Łodzi, zakończymy sezon w Jabłonnej. Reszta się okaze w trakcie sezonu.
MTB Marathon bedzie priorytetem dla większości wg. wczorajszych deklaracji. Pierwszy termin pokrywa się z Otwockiem i dlatego jeszcze nie jest pewne czy ktoś pojedzie na te zawody. Następnie chcemy wystartować w Karpaczu, Krynicy, Krakowie, Złotym Stoku i Szczawnicy (może Istebnej?) - celem jest zaliczenie 5 startów wymaganych do klasyfikacji generalnej
Z tego co pamietam to nasz Sport Dajrektor (czy tylko?) szykuje się na Bike Adventure (4 dniowa etapówka), a ja z Arkiem bardzo byśmy chcieli wystartować w Bike Challenge (8 dniowa etapówka), mam nadzieje że uda mi się podjąć tego wyzwania
Jak się ułozy sezon, wyjdzie w praniu, bo jak powszechnie wiadomo - robimy to dla zabawy i w zaden sposób nie jeteśmy do niczego zmuszani. Grunt to zabawa
Zyczę wszystkim, aby udało im się zrealizować plany i cele na ten sezon, a sobie... też tego zyczę