Sobota, godz 18 spotkanie frakcji scigajacej sie
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Sobota, godz 18 spotkanie frakcji scigajacej sie
Hej. W sobote w pizzerii na warszawskiej o 18 organizujemy spotkanie frakcji scigajacej sie. Osoby, ktore zwykle scigaja sie pod barwami OGR zostaly juz powiadomione, natomiast moze jest ktos, kto chcialby do nas dolaczyc.
Wszystkich innych rowniez zapraszamy, nie mniej jednak bedziemy glownie mowic o zawodach, wspolnych wyjazdach itp itp. Wiem, ze w planach jest wziescie udzialu w ktorejs z etapowek, prawdopodobnie wyjazd na zawody gdzies za granice tradycyjnie Mazovia, maratony gorskie i kilka innych rzeczy. postaram sie zrobic jakis kalendarz najwazniejszych imprez.
Tak czy inaczej zapraszam
Wszystkich innych rowniez zapraszamy, nie mniej jednak bedziemy glownie mowic o zawodach, wspolnych wyjazdach itp itp. Wiem, ze w planach jest wziescie udzialu w ktorejs z etapowek, prawdopodobnie wyjazd na zawody gdzies za granice tradycyjnie Mazovia, maratony gorskie i kilka innych rzeczy. postaram sie zrobic jakis kalendarz najwazniejszych imprez.
Tak czy inaczej zapraszam
- dzidek
Re: Sobota, godz 18 spotkanie frakcji scigajacej sie
o jezu jak fajnie że ja tego drukować nie muszęArkadyj wrote: postaram sie zrobic jakis kalendarz najwazniejszych imprez.
nie mam talentu do robienia takich rzeczy
gg: 6607845
- Giant Mike
lewa kolumna sobota, prawa niedziela. żółte pole oznacza (dla mnie) teoretycznie wolny weekend. Wybolodwane są moje plany, wykreslone te, których na pewno nie pojadę.
Stan na 21 stycznia, 15:15
Michał
Stan na 21 stycznia, 15:15
Michał
- Attachments
-
- kalendarium.xls
- (30 KiB) Downloaded 191 times
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Anonymous wrote:hermetyczne zamkniecie nie przepuszcza takich mysli
dokładnie tak jesteśmy zamknięci na ludzi, którzy mają coś do powiedzenia lub zarzucenia, a boją się powiedzieć kim są i co tu robią (oprócz siania zamętu)
co do naszych planów:
Mazovia schodzi trochę na drugi plan dla niektórych, chcemy więcej pojeżdzić w góry, aczkolwiek napewno pojedziemy pobliskie maratony - Otwock i Józefów, większośc nastawia się też na Gwiazdę Mazurską (3 dniowa etapówka) oraz starty na Mazurach - Mława i Nidzica. Pojedziemy pewnie na otwarcie sezonu do Łodzi, zakończymy sezon w Jabłonnej. Reszta się okaze w trakcie sezonu.
MTB Marathon bedzie priorytetem dla większości wg. wczorajszych deklaracji. Pierwszy termin pokrywa się z Otwockiem i dlatego jeszcze nie jest pewne czy ktoś pojedzie na te zawody. Następnie chcemy wystartować w Karpaczu, Krynicy, Krakowie, Złotym Stoku i Szczawnicy (może Istebnej?) - celem jest zaliczenie 5 startów wymaganych do klasyfikacji generalnej
Z tego co pamietam to nasz Sport Dajrektor (czy tylko?) szykuje się na Bike Adventure (4 dniowa etapówka), a ja z Arkiem bardzo byśmy chcieli wystartować w Bike Challenge (8 dniowa etapówka), mam nadzieje że uda mi się podjąć tego wyzwania
Jak się ułozy sezon, wyjdzie w praniu, bo jak powszechnie wiadomo - robimy to dla zabawy i w zaden sposób nie jeteśmy do niczego zmuszani. Grunt to zabawa
Zyczę wszystkim, aby udało im się zrealizować plany i cele na ten sezon, a sobie... też tego zyczę
MTB + /\/\/\/\/\ =
- Arkadyj
A ja w Otwocku raczej wystartuje. Wyjazd do Murowanej Gosliny ma sens, gdyz mozna zdobyc sporo punktow do generalki. Ale z drugiej strony jechac 300km po to zeby wystartowac i jechac po plaskim to dla mnie bez sensu.
Wiekszosc zdecydowala ze wystartuje w Gwiezdzie Mazurskiej. Bede zalatwial wkrotce kwatery. Chcialbym nocowac tam gdzie rok temu. Kwatera znajduje sie w malej wiosce kilka km od Elku nad samym jeziorem. Pokoje sa w miare tanie (rok temu placilem 25zl) a gospodyni niezle gotuje z tego co pamietam gospodarstwo te cieszy spora popularnoscia wiec mysle ze w tym tygodniu juz zarezerwuje pokoje. Gdyby ktos byl juz zdecydowany i chce tam nocowac to niech da znac.
Co do innych zawodow. Wychodzi na to ze impreza glowna bedzie BikeChallenge. Jezeli Carloz zdecyduje sie jechac to wystartujemy w parze, jezeli nie to pewnie pojade sam.
Dalej, z tego co wczesniej Carloz powiedzial - piorytetem bedzie Powerade MTB. Mimo wszystko chcialbym zrobic jeszcze generalke Mazovi. Zobaczymy czy sie uda.
I na koniec, w sezonie beda dwa maratony na naszym smieciach - 19 kwietnia w Otwocku i 6 wrzesinia w Jozefowie. Liczymy na doping
Wiekszosc zdecydowala ze wystartuje w Gwiezdzie Mazurskiej. Bede zalatwial wkrotce kwatery. Chcialbym nocowac tam gdzie rok temu. Kwatera znajduje sie w malej wiosce kilka km od Elku nad samym jeziorem. Pokoje sa w miare tanie (rok temu placilem 25zl) a gospodyni niezle gotuje z tego co pamietam gospodarstwo te cieszy spora popularnoscia wiec mysle ze w tym tygodniu juz zarezerwuje pokoje. Gdyby ktos byl juz zdecydowany i chce tam nocowac to niech da znac.
Co do innych zawodow. Wychodzi na to ze impreza glowna bedzie BikeChallenge. Jezeli Carloz zdecyduje sie jechac to wystartujemy w parze, jezeli nie to pewnie pojade sam.
Dalej, z tego co wczesniej Carloz powiedzial - piorytetem bedzie Powerade MTB. Mimo wszystko chcialbym zrobic jeszcze generalke Mazovi. Zobaczymy czy sie uda.
I na koniec, w sezonie beda dwa maratony na naszym smieciach - 19 kwietnia w Otwocku i 6 wrzesinia w Jozefowie. Liczymy na doping