AlleyEdukacyjny

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
Zajączek

AlleyEdukacyjny

Post by Zajączek »

Witajcie

już po raz drugi pojawił się pomysł, aby zorganizować wyścig rowerowy w Otwocku w ramach Alleypiasta. Tematyka wyścigu będzie związana z edukacją, bo jesień to początek szkoły i studiów. Start Alleya sobota 25 X. 2008 o godzinie 13.30 (ze względu na przyjazd pociągu z Sochaczewa,dla osób z okolic Piastowa możliwość dołączenia w Ursusie ) na dworcu kolejowym w Otwocku pod arkadami od strony parkingu. Wpisowe 5 PLN na nagrody i ewentualne ognisko po wyścigu. Trasa będzie prowadziła tylko po ulicach Otwocka. Pogoda ma być dobra. Jedyną niepewnością jest frekwencja. Aby mógł już na rozpocząć przygotowania muszę znać przybliżoną frekwencje. Zatem czekam na zgłoszenia do czwartku. W przypadku małej spodziewanej frekwencji alley zostanie odwołany
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

pomysły pozytywne ale ważny jest również dobór terminu
25 (sobota) są już organizowane zawody na tym terenie - MTBO, na forum jest info
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Domar

Post by Domar »

dawanie info o alleyu 4 dni przed terminem, w dodatku kiedy obok jest bardzo silna konkurencja, jest mocno chybionym pomysłem. już drugi raz nie sprawdziłeś czy termin jest wolny, a szkoda bo chętnie bym wziął udział...
I co tu napisać? Nie wiem :/
MR bez loga

Post by MR bez loga »

Domar wrote:już drugi raz nie sprawdziłeś czy termin jest wolny, a szkoda bo chętnie bym wziął udział...
A ja dałbym sobie spokój z takim uwagami. Pokrzewka poinformowała o kolizji terminów i wystarczy.
Trochę wyrozumiałości nie zaszkodzi. W jakim miejscu "Zajączek" miał/a sprawdzić termin ? Na otwock.org.pl nie ma wykazu imprez, nie ma wątku zatytułowanego w stylu "zawody w dniu", więc łatwo było info o zawodach MTBO przegapić. MTBO w tytule nie znaczy to samo co zawody MTBO.
Domar

Post by Domar »

jeśli kogoś uraziłem - nie było to moim zamiarem. po prostu pamiętam moją rozmowę z zajączkiem na poprzednim alleyu, kiedy mówił że rzeczywiście niefortunnie wybrał datę i będzie się tego wystrzegał w przyszłości.
zajączek

Post by zajączek »

Znowu mam pecha, bo źle wpisałem się w termni. Nie znalazłem infomacji o tamtych zawodach więc nie wiedziałem o kolizji. A sprawa alleya wyniknęła dość nagle i jest bardzo gorąca, bo wyścig miał odbyć organizowany przez kogo innego i w innym miejscu. No ale poprzedni organizator zrezygnował więc pomysł otwockiego alleya wymyśliłem na poczekaniu pamiętając, aby nie był to termin masy krytycznej.
Domar

Post by Domar »

i jak wyszło? może uda się go zrobić w innym terminie?
karnaś
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by karnaś »

nie wyszło.
zajączek
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by zajączek »

W listopadzie przypadają 5 urodziny Allepiasta i wyścig bedzie w okolicach Piastowa, a do pomysłu na AlleyaEdukacyjnego wrócę na wiosnę tylko dokładniej sprawdzę temin i postram się to zrobić z większym wyprzedzeniem
dzidek

Post by dzidek »

zajączek wrote:W listopadzie przypadają 5 urodziny Allepiasta i wyścig bedzie w okolicach Piastowa,
w listopadzie,tzn?
gg: 6607845
karnaś

Post by karnaś »

8 listopada godzina 18.
dzidek

Post by dzidek »

ee to jakiś nocny czy co?
gg: 6607845
strz.
HRSZT

Post by strz. »

na echolokacje :)
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
Pantofel_bez_loga

Post by Pantofel_bez_loga »

Jeżeli na echolokację, to Bartek ma tytuł w kieszeni (a raczej w uszach).
Post Reply