AlleyEdukacyjny
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
AlleyEdukacyjny
Witajcie
już po raz drugi pojawił się pomysł, aby zorganizować wyścig rowerowy w Otwocku w ramach Alleypiasta. Tematyka wyścigu będzie związana z edukacją, bo jesień to początek szkoły i studiów. Start Alleya sobota 25 X. 2008 o godzinie 13.30 (ze względu na przyjazd pociągu z Sochaczewa,dla osób z okolic Piastowa możliwość dołączenia w Ursusie ) na dworcu kolejowym w Otwocku pod arkadami od strony parkingu. Wpisowe 5 PLN na nagrody i ewentualne ognisko po wyścigu. Trasa będzie prowadziła tylko po ulicach Otwocka. Pogoda ma być dobra. Jedyną niepewnością jest frekwencja. Aby mógł już na rozpocząć przygotowania muszę znać przybliżoną frekwencje. Zatem czekam na zgłoszenia do czwartku. W przypadku małej spodziewanej frekwencji alley zostanie odwołany
już po raz drugi pojawił się pomysł, aby zorganizować wyścig rowerowy w Otwocku w ramach Alleypiasta. Tematyka wyścigu będzie związana z edukacją, bo jesień to początek szkoły i studiów. Start Alleya sobota 25 X. 2008 o godzinie 13.30 (ze względu na przyjazd pociągu z Sochaczewa,dla osób z okolic Piastowa możliwość dołączenia w Ursusie ) na dworcu kolejowym w Otwocku pod arkadami od strony parkingu. Wpisowe 5 PLN na nagrody i ewentualne ognisko po wyścigu. Trasa będzie prowadziła tylko po ulicach Otwocka. Pogoda ma być dobra. Jedyną niepewnością jest frekwencja. Aby mógł już na rozpocząć przygotowania muszę znać przybliżoną frekwencje. Zatem czekam na zgłoszenia do czwartku. W przypadku małej spodziewanej frekwencji alley zostanie odwołany
A ja dałbym sobie spokój z takim uwagami. Pokrzewka poinformowała o kolizji terminów i wystarczy.Domar wrote:już drugi raz nie sprawdziłeś czy termin jest wolny, a szkoda bo chętnie bym wziął udział...
Trochę wyrozumiałości nie zaszkodzi. W jakim miejscu "Zajączek" miał/a sprawdzić termin ? Na otwock.org.pl nie ma wykazu imprez, nie ma wątku zatytułowanego w stylu "zawody w dniu", więc łatwo było info o zawodach MTBO przegapić. MTBO w tytule nie znaczy to samo co zawody MTBO.
Znowu mam pecha, bo źle wpisałem się w termni. Nie znalazłem infomacji o tamtych zawodach więc nie wiedziałem o kolizji. A sprawa alleya wyniknęła dość nagle i jest bardzo gorąca, bo wyścig miał odbyć organizowany przez kogo innego i w innym miejscu. No ale poprzedni organizator zrezygnował więc pomysł otwockiego alleya wymyśliłem na poczekaniu pamiętając, aby nie był to termin masy krytycznej.