2 września
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
2 września
Może by tak OGR'ową wycieczkę zorganizować. W końcu nazwa do czegoś zobowiązuje - jeździć trza!
Tempo spacerowe (słowo honoru), kiełbasy w plecaku, start 0900 z parq. Co do trasy to może Pokrzewka jakiś pomysł rzuci. Możemy jakiś szlak PTTK objechać albo drzewo odwiedzić. Integrować się, integrować !!!!!
Tempo spacerowe (słowo honoru), kiełbasy w plecaku, start 0900 z parq. Co do trasy to może Pokrzewka jakiś pomysł rzuci. Możemy jakiś szlak PTTK objechać albo drzewo odwiedzić. Integrować się, integrować !!!!!
Ja przepraszam, że się wtrącam (bo mnie nie ma akurat w ten łikend w OTW), ale czemu zawsze w tych postach zapraszających znajdzie się element zniechęcający, taki jak ten:
P.S. (do wycinaków)
Proponując wycieczkę ekstremalną, raczej nie liczcie na frekwę na niej.
P.P.S.
Ściezka z baumy wprawia w nieprzyjemne drgawki. Pomyslcie, w co wprawia piachulec
Pzdr.
* strz. i pokrzewka podpisały deklaracje programowe KMP. Ktoś jeszcze?
Czy ktoś z Klubu Miłośników Piachulca* czuje się, podobnie jak ja, zdegustowany tą propozycją?Domar wrote: jeśli chcemy szlakami to może żółtym do Osiecka i niebieskim powrót? będzie ok 60 km, tylko sporo piachu po drodze.
P.S. (do wycinaków)
Proponując wycieczkę ekstremalną, raczej nie liczcie na frekwę na niej.
P.P.S.
Ściezka z baumy wprawia w nieprzyjemne drgawki. Pomyslcie, w co wprawia piachulec
Pzdr.
* strz. i pokrzewka podpisały deklaracje programowe KMP. Ktoś jeszcze?
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
1. Wycieczka z definicji nie może być ekstremalna.
2. Trudno wokół Otwocka o trasę terenową bez piachu.
3. Domarowi tak się tylko "napisało".
4. OGR'owa ekipa wcale nie jest taka "niewycinacka".
5. Z plecakiem pełnym kiełbachy nie da się "wycinać".
6. Nie zauważam nigdzie elementów znięchecania.
7. W odróżnieniu od kostki bauma piachulec nie wprawia w drgawki.
7. Może ktoś ma lepszy pomysł na trasę?
8. Kurde ludziska ruszmy sie gdzieś razem !!!!!!!!!!!!!!
2. Trudno wokół Otwocka o trasę terenową bez piachu.
3. Domarowi tak się tylko "napisało".
4. OGR'owa ekipa wcale nie jest taka "niewycinacka".
5. Z plecakiem pełnym kiełbachy nie da się "wycinać".
6. Nie zauważam nigdzie elementów znięchecania.
7. W odróżnieniu od kostki bauma piachulec nie wprawia w drgawki.
7. Może ktoś ma lepszy pomysł na trasę?
8. Kurde ludziska ruszmy sie gdzieś razem !!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się, że się zgadzasz.hak wrote:1. Wycieczka z definicji nie może być ekstremalna.
Eee... tam!hak wrote:2. Trudno wokół Otwocka o trasę terenową bez piachu.
Mam podobny wariant obcykany bez piachulca:
Otwock (park) - Poniatowskiego - Narutowicza - Literacka - scieżką leśną wzdłuż rowu przeciwpożarowego (bez piachulca) - Pogorzel - ściezką leśną (las między asfaltem do Gliny a linią kolejową) - Glina - droga za jednostką wojskową - Dyzin (asfalt) - Celestynów - droga za jednostka wojskową - Karpiska - droga szutrowa w kierunku Ponurzycy -
i teraz:
a) w prawo niebieskim szlakiem do Reguta - Lasek - Dąbrowiecka Góra - Otwock (park);
b) prosto do Ponurzycy - asfaltem przez Podbiel, Tabor do szosy Mińsk-Grojec - dalej lesnym duktem na Torfy - Otwock (park).
Jak się tak "napisało", to lepiej niech "nie pisze" o piachulcuhak wrote:3. Domarowi tak się tylko "napisało".
O ja! A jaka?hak wrote:4. OGR'owa ekipa wcale nie jest taka "niewycinacka".
Nie gadaj, że nie dasz radyhak wrote:5. Z plecakiem pełnym kiełbachy nie da się "wycinać".
Patrz odpowiedź na pkt 3.hak wrote:6. Nie zauważam nigdzie elementów znięchecania.
hak wrote:7. W odróżnieniu od kostki bauma piachulec nie wprawia w drgawki.
Ale wprawia we wqrwienie.
Patrz odpowiedź na pkt 2.hak wrote:7. Może ktoś ma lepszy pomysł na trasę?
Słuszna koncepcja.hak wrote:8. Kurde ludziska ruszmy sie gdzieś razem !!!!!!!!!!!!!!
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
ja przez najbliższy miesiąc to nieporoweruję, ale poźniej planuję wyprawę do jodeł i nie tylko, więc może się ujawnię - jak nie będziecie marudzić że piachulec i pokrzywy
Last edited by pokrzewka on 30 Aug 2007 20:29, edited 1 time in total.
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
tez myslalem o XC na Meranie ale... moze jednak przeznaczyc oplate startowa na szlachetniejszy cel kielbasiany? - sport dajrektor wszak zaleca... Arek z tego co widze bedziesz w sobote w radomiu i na masie i ognisku z kielbasa a w niedziele na wycieczce ogrowej z kielbasa, na xc na meranie i w.. radomiu. Ciekawe co na to przyjaciele, ktorych wezmiesz ze soba To ja tez moze kogos namowie...