o masie znów w gazecie
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
o masie znów w gazecie
najbardziej opiniotwórczy lokalny tygodnik regionalny (taa wiem, sarkastyczny jestem) postanowił zająć się zjawiskiem masy krytycznej. nawet pamiętam, że zastanawiałem się czemu ta dziewucha pstryka nam fotki...no i hydrozagadka sie rozwiązała. na poprawę humoru przed artykułem polecam zwrócić uwagę na podpis pod zdjęciem w prawym dolnym rogu
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
szkoda tylo ze dziewczęciu nie chciało się nawet wejść na stronę portalu i poczytać kto tworzy KRO i co robi, nie mówiąc już o tytule który jest tragiczny, z moich obserwacji wynika, że to typowe dla TR
a na twoim miejscu yorek, to bym się tak nie cieszyła, bo jako organizator w charakterystycznym stroju możesz ponosić odpowiedzialność za zgromadzonych i ewentualne wydarzenia, jak mnie poinstruowała pani w mundurze ostatnio
a na twoim miejscu yorek, to bym się tak nie cieszyła, bo jako organizator w charakterystycznym stroju możesz ponosić odpowiedzialność za zgromadzonych i ewentualne wydarzenia, jak mnie poinstruowała pani w mundurze ostatnio
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
tego właśnie dotyczyło moje pierwsze zdanie, o poziomie TR nie chce mi się nawet dyskutowaćpokrzewka wrote:szkoda tylo ze dziewczęciu nie chciało się nawet...
to jest śmiech z podpisu, który jest na poziomie całego TR. wcale się nie cieszę, że mnie tak podpisali, rozważam nawet wystąpienie do redakcji z wnioskiem formalnym o sprostowanie nieprawdziwych informacjipokrzewka wrote:a na twoim miejscu yorek, to bym się tak nie cieszyła,
a swoją trogą to nie mam najgorzej bo coniektórych to z nazwiska wymienili :p
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Imo zdjecie pod tekstem troche bezsensowne. Dlaczego, otoz pokazuje tylko kilku rowerzystow. A przeciez sile masy stanowi licznosc osob na nia przyjezdzajacych. Wiec zamiast tego zdjecia powinienes dac takie, ktore bedzie pokazywalo, ze jest nas wiecej niz tylko kilkoro. Np zrobione gdy ustawiamy sie na parkingu pod LO. Reszta ok.
- Creeping Death
- NApierdalator
Nie wyliczając juz ileż to błędów literackich uderzyło z impetem w me wrażliwe poetyckie myśli podczas analizy tego tekstu to muszę powiedzieć że ZABIJE CIE ZA TAKIE ZDJĘCIE
No i takim sposobem skomentowaliśmy ostatni Spidera artykuł w gazecie - żart
No i takim sposobem skomentowaliśmy ostatni Spidera artykuł w gazecie - żart
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Domar mylisz sie.... zerknij tu http://otwock.org.pl/artykuly/masa1/index.htmDomar wrote:nie żebym Spider się czepiał, ale z tego co wiem to pierwsza masa w Otwocku była w listopadzie. ale ważne, że piszesz, im więcej tym będzie lepiej trzymam kciuki za następne artykuły.
Personal best 200km
- Jacq
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
I ty się mylisz.. tam jest data 02.10..spider wrote:Domar mylisz sie.... zerknij tu http://otwock.org.pl/artykuly/masa1/index.htmDomar wrote:nie żebym Spider się czepiał, ale z tego co wiem to pierwsza masa w Otwocku była w listopadzie. ale ważne, że piszesz, im więcej tym będzie lepiej trzymam kciuki za następne artykuły.
2-gi października innymi słowy
Pozdrawiam