Znasz moje zdanie w tym temacie...
Tempo wspólnej wyprawy ZAWSZE powinno byc kalkulowane do najsłabszego!
Licze ze jednak wrocimy do tego zwyczaju

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Nie mam chęci jechać do Oblina, myślałem raczej o tym, że znajdę Was i chwilkę krótszą lub dłuższą "poasystuję" a potem sobie odfrunę.spider wrote:Jak masz jakis pomysł na trase do Oblina to prosze
Leo pytam poważnie - jakie tempo Ci odpowiada (tak pi razy drzwi) ?leo wrote:brakuje mi czasu na radośc
wątpiespider wrote: Tempo wspólnej wyprawy ZAWSZE powinno byc kalkulowane do najsłabszego!
Licze ze jednak wrocimy do tego zwyczaju
hm jak sie jedzie grupa 25km/h po szosie to jest akurat na przelot od punktu do punktu, to średnie tempo którym spokojnie pojada pare godzin Ci którzy troche jeżdzą w sezonie i jest ok,wszysko ponad to,no chyba ze jakas górka wiatr itd to juz przesada na wyprawie krajoznawczej,tak sądzę= Leo pytam poważnie - jakie tempo Ci odpowiada (tak pi razy drzwi) ?
jeśłi mnie miałeś na mysli,to mnie sie całkiem dobrze jezdzi samemuo ile ktoś jeszcze będzie chciał z Tobą jeździć jak będziesz ciągle pieprzył o tym tempie nadliwcowym
nie nie, to akurat było do spidera.leoheart wrote:jeśłi mnie miałeś na mysli,to mnie sie całkiem dobrze jezdzi samemu
EEe tam, wczoraj zrobilem 100km z tempem 28. W tym dwa razy przejechalem przez cala Wawke zatrzymujac sie chyba na wiekszosci swiatelCreeping Death wrote:Dajesz Tomasz. 25km/h nikt nie wytrzyma :p Jeszcze jakby wiało to 20km/h to wszystko
Arkadyj wrote: EEe tam, wczoraj zrobilem 100km z tempem 28. W tym dwa razy przejechalem przez cala Wawke zatrzymujac sie chyba na wiekszosci swiatel
a reszta niech się schowaCreeping Death wrote:Tylko fajnie by było w dobrym towarzystwie pojechać: Leo?, Popeye?, Yorek??? Ktoś się zapatrywuwuje na ten wyjazd z was?
No i kto to pisze? Leo, jakas deprecha Cię dopadła?leoheart wrote:a jednak wyjazd do Liwca zmienił co nieco, cały czas fetyszem jest predkoścChiste bez loga wrote: Się smiejecie, ale Spider na asfalcie ma teraz średnią 25 km/h jak nic. On po prostu ucieka wszystkim. Serio, serio!
![]()