9 lipiec NIEDZIELA! 2006r Oblin
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Nie mam chęci jechać do Oblina, myślałem raczej o tym, że znajdę Was i chwilkę krótszą lub dłuższą "poasystuję" a potem sobie odfrunę.spider wrote:Jak masz jakis pomysł na trase do Oblina to prosze
Leo pytam poważnie - jakie tempo Ci odpowiada (tak pi razy drzwi) ?leo wrote:brakuje mi czasu na radośc
wątpie zreszta dzieje sie tak nie tylko u nas,ostatnio w Otw. Wlk podsłuchałem grupe rowerzystów z WWy tak około 15osób które przyjechały nad jezioro wypocząć po trasie,spider wrote: Tempo wspólnej wyprawy ZAWSZE powinno byc kalkulowane do najsłabszego!
Licze ze jednak wrocimy do tego zwyczaju
częsc w ogóle nie wiedziała ze przewidziane jest plazowanie i zaczęła sie ulatniać po dwie trzy osoby,reszta leżała i raczyła sie piwem przewidując nocny powrót i plotkowała kto z kim lubi jezdzic i dlaczego,była mowa o cyborgach,specjalistach terenowych,szosowcach itd
jak bym słyszał OGR
cóz w tak dużej i zróżnicowanej grupie to normalne a nasza sie wciąż rozrasta i o zachowanie tej specyficznej więzi która czułem na początku będzie trudno
"mr bez loga"
hm jak sie jedzie grupa 25km/h po szosie to jest akurat na przelot od punktu do punktu, to średnie tempo którym spokojnie pojada pare godzin Ci którzy troche jeżdzą w sezonie i jest ok,wszysko ponad to,no chyba ze jakas górka wiatr itd to juz przesada na wyprawie krajoznawczej,tak sądzę= Leo pytam poważnie - jakie tempo Ci odpowiada (tak pi razy drzwi) ?
Yorek
jeśłi mnie miałeś na mysli,to mnie sie całkiem dobrze jezdzi samemuo ile ktoś jeszcze będzie chciał z Tobą jeździć jak będziesz ciągle pieprzył o tym tempie nadliwcowym
nie nie, to akurat było do spidera.leoheart wrote:jeśłi mnie miałeś na mysli,to mnie sie całkiem dobrze jezdzi samemu
ja za to lubię jeździć z Tobą - ma to jakiś swój specyficzny klimat, tylko ostatnio przez tą tesknotę za spławionym butem jakoś tak na podłamanego wyglądasz
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
EEe tam, wczoraj zrobilem 100km z tempem 28. W tym dwa razy przejechalem przez cala Wawke zatrzymujac sie chyba na wiekszosci swiatelCreeping Death wrote:Dajesz Tomasz. 25km/h nikt nie wytrzyma :p Jeszcze jakby wiało to 20km/h to wszystko
Btw ktos jutro w sobote ma ochote na krotka i dosyc szybka przejazdzke?? Start raczej wczesniej, 8-9.
- Creeping Death
- NApierdalator
Lepiej skończmy tematy prędkości i takich tam głupot bo to nie o to tu chodzi. Ja nie lubię jeździć wolno i staram się zawsze mieć średnią 33km/h czy 36km/h i zazwyczaj tak sie przemieszczam do Warszawy.Arkadyj wrote: EEe tam, wczoraj zrobilem 100km z tempem 28. W tym dwa razy przejechalem przez cala Wawke zatrzymujac sie chyba na wiekszosci swiatel
Pisałem o tempie spokojnym - tak to teraz nazwijmy, biorąc pod uwagę grupę. Grupę która ma jechać na wypad rekreacyjny, a nie wypad ekipy kolarskiej na OS po szosie
Ogólnie chętnie bym wyskoczył na ten wyjazd, choć godzina jak dla mnie naprawdę makabryczna. Tylko fajnie by było w dobrym towarzystwie pojechać: Leo?, Popeye?, Yorek??? Ktoś się zapatrywuwuje na ten wyjazd z was?
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
a reszta niech się schowa ale mnie zaszczyt kopnął - jeden z 3 fajnych ludzi na forumCreeping Death wrote:Tylko fajnie by było w dobrym towarzystwie pojechać: Leo?, Popeye?, Yorek??? Ktoś się zapatrywuwuje na ten wyjazd z was?
na mnie nie liczcie. po pierwsze o 6 to ja się będe kładł dopiero a po drugie mam już plany na niedzielę. także next time.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
jo niestety też nie, moja żona ma ostatnie egzaminy i do ok 12 siedzę z Karolkiem --> czytaj, Z Karolkiem ide na rower czyli 15kmów w 90 minut
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
No i kto to pisze? Leo, jakas deprecha Cię dopadła?leoheart wrote:a jednak wyjazd do Liwca zmienił co nieco, cały czas fetyszem jest predkoścChiste bez loga wrote: Się smiejecie, ale Spider na asfalcie ma teraz średnią 25 km/h jak nic. On po prostu ucieka wszystkim. Serio, serio!
Niech se będzie, że to fetysz, ale mi się wydaje, ze fetyszem jest cos innego
- Creeping Death
- NApierdalator
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum