niedzielne przejażdzki

...moze ktos sie dolaczy?

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
leoheart
Miły Gość

niedzielne przejażdzki

Post by leoheart »

jakoś zatęskniłem za rowerem i w niedzielę skoczyłem do Czerska mimo nie najlepszej pogody,nie zdecydowałem się na zaproszenie do wspólnej jazdy z Otwocki Teamem o 10..na przejeżdzie.
jakoś było mi nieswojo jechać samemu z tymi profi,zresztą miałem nastrój na solo i na szosę a oni wybierali sie do lasu
było nieźle ok 60 km z dośc nieprzyjemnym przejazdem na odcinku Sobiekursk -Góra K, liczyłem że w niedzielę jest ,mniej tirów ale niestety zreszta nie chciałem jechac w obie strony tą samą trasą,za to zjazd z ronda w GK jest cool,asfalt równiutki i smiga sie nieźle gorzej gdy obok przemknie tir,mozna wtedy zatańczyć :D
czy ktos jeszcze jeżdzi?
ciągle korci mnie jazda do WWy ale zapowiadają codziennie deszcze aja nie bardzo mam gdzie sie wysuszyć tymczasem wcale nie pada
może czwartek o 6.00
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Edi
Moherator

Re: niedzielne przejażdzki

Post by Edi »

leoheart wrote:czy ktos jeszcze jeżdzi?
Ja dziś znalazłem czas, bo ostatnio jest go trochę jakby za mało, żeby sobie porowerzyć. Przejechałem trasą w okolicach torfów i koło bunkrów (czerwona droga). Poza tym, że trochę się w międzyczasie rozpadało, to było ok. Muszę przed alleycatem trochę pojeździć, bo po zmianie napędu mam z nim delikatne problemy (łańcuch przeskakuje, ale już tak miałem jak pierwszy raz zmieniałem kasetę i łańcuch).
cookie monster
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

dzisiaj pojechałem do KAmili tak trochę na okrągło żeby się rozruszać i jutro pojechać gdzieś dalej. no ale wracając zmokłem więc chyba nie pojadę jutro nigdzie
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

do czasu az pogoda sie nie wyklaruje ni ma co sie wychylac. albo snieg i zimno, albo cieplo prosze.
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Dawno nie jezdzilem....ale to z powodu choroby....
W niedziele jak nie bedzie padalo za "koszule" mozna by sie troszke pokrecic...moze tak ok 10.00 w parq ? ...Zobaczymy jaka bedzie pogoda...hmmmm
Personal best 200km
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

gdybym nie został zdegradowany to bym Ci tego posta wywalił :> propozycje wyjazdów chyba gdzie indziej miały być :twisted:
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

To nie jest propozycja tylko gdybanie :-)
Co by bylo gdyby.....
Personal best 200km
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

co by było gdybym był modem :lol:
Post Reply