8-9.10.2005 Soyada czyli 2 Otwocki PreHarp

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

ech mam spóżniony refleks, zająłem sie filmem z transcarpatii :)
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
matildae
Frywolna Subtelnie
Frywolna Subtelnie

Post by matildae »

strz. wrote:oż Ty niewierna.... :evil:

Strz. - nic się nie odzywasz i znów zaczynam wątpić, wprawdzie pocieszają mnie, że to tylko dlatego, że po prostu poświęcasz się ostatnio ostremu treningowi przed Soyadą, co by za lokomotywę w SRIM TEAMIE robić, ale niepokoję się, żebyś mi się przypadkiem nie przetrenowała! :roll: ;)

Rysiu - żeby nie było - ja się zgłaszam oczywiście, i innym też radzę, bo to nie ma, że po znajomości! :twisted:
"Te oveczky ne bekają."
popeye
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by popeye »

żeby nie było,że po znajomości to zgłaszam swoje uczestnictwo :D
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny

"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "

http://picasaweb.google.pl/darekab/
strz.
HRSZT

Post by strz. »

matildae wrote:Strz. - nic się nie odzywasz i znów zaczynam wątpić, wprawdzie pocieszają mnie, że to tylko dlatego, że po prostu poświęcasz się ostatnio ostremu treningowi przed Soyadą, co by za lokomotywę w SRIM TEAMIE robić, ale niepokoję się, żebyś mi się przypadkiem nie przetrenowała! :roll: ;)

Rysiu - żeby nie było - ja się zgłaszam oczywiście, i innym też radzę, bo to nie ma, że po znajomości! :twisted:
nie odzywam sie, bo to cisza przed burzą, wieesz ;] O przetrenowanie, to sie nie boj, kochaaaana:) A za ciuchajkę, to Ty bedziesz robić - za kare, za to ze szpiegowalas ;] A, noi zglosilam sie, esemesicznie do naczelnego Soyownika forum. Spokojna glowa.

to o ktorej w tym parku?
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
matildae
Frywolna Subtelnie
Frywolna Subtelnie

Post by matildae »

No kamień z serca... ale prosze mi tu nie wypominać żadnego szpiegowania! Sama sie cichaczem zgłasza, kanałami, pewnie licząc, ze sie nie dowiem i zrezygnuję w perspektywie samotnej tułaczki, a mi tu jakieś przytyki wsadza! :evil:
"Te oveczky ne bekają."
strz.
HRSZT

Post by strz. »

nie foszyć mi sie tu BO NIE PRZYJADĘ! ! ! :twisted:
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

to wina nie dostaniesz :P
strz.
HRSZT

Post by strz. »

a ty masz zamiar mnie szantażowac tym winem dotąd, az nabierze takiej wartosci rocznikowej, ze juz bedzie Ci zal mi je podaroiwac [bo bardziej opyli sie opchnąć]? - mimo, ze obiecales, chloerniku! :twisted:
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

tak, tak, tak.
i nic nie obiecywalem podarowaC, ino sprobowac. ;)
strz.
HRSZT

Post by strz. »

oooooo nieee!!!!!!!! Tak ZROBIC sie nie dam! Pro-tes-tu-je! Juz poszlam na ugode, ze nie cala butla, tylko pół.
Oż ty........ :evil:
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

nie dygaj, przyjedziesz to zakosztujesz, ale pol butli Ci nie dam, bo jeszcze bys nie dojechala na zaden punkt... ;)
BartekJ
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by BartekJ »

Zgłaszam się.
Aha jak jest z tym wege ognichem? Znaczy co ze sobą przywieźć? Serio pytam, bo nie mam pojęcia co się nadziewa na patyk poza kiełbasą, boczkiem i innymi takimi smakołykami. Czy te 3zł co Behe pisał zwalniają z poszukiwań sojowej kiełbasy?
A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek
Hunter

Post by Hunter »

A mój start jest pod znakiem zapytania :(
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

nie pękaj :) zbajeruj starych albo podrób pozwolenie tak jak zwykle :P
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Hunter

Post by Hunter »

No o co mnie tutaj posądzasz.... znowu :P Dzisiaj w szkole nie byłem, okropnie się czułem, a jutro mam bieg na ocenę na 100m na stadionie :/
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

Bartek wrote:Zgłaszam się.
Aha jak jest z tym wege ognichem? Znaczy co ze sobą przywieźć? Serio pytam, bo nie mam pojęcia co się nadziewa na patyk poza kiełbasą, boczkiem i innymi takimi smakołykami. Czy te 3zł co Behe pisał zwalniają z poszukiwań sojowej kiełbasy?
sprawa wyglada tak. napisalem wege ognicho, ale tak naprawde to nie bedzie kielbachy sojowej:) wiem, wiem, tak bardzo na nia czekaliscie:) chodzi o to ze wieczory sa juz dosc chlodne. ognicho ma nam posluzyc jako grzejnik i latarka. jedzonko bedzie dosc tresciwe, na bazie makaronu lub fasoli, jeszcze nie zdecydowalem:) napewno bedzie mozna sie tym najesc, gwarantuje wam to!:D cena, jeszcze nie skalkulowana, ale cos z przedzialu 2-3zl. przed startem w trakcie rozdawania map, bede sie pytal ile osob chce takie jedzonko i pobieral haracz:) oczywiscie na ognicho mozna przyniesc co wam sie tylko podoba, mozecie nawet prosiaka piec, mi to wisi:) full tolerancyjny jestem:) napitki jakies tyz mozna miec ze soba, sklepu nie planuje otwierac. w ogole, to w ramach wpisowego (5zl) bedzie goraca herbatka!:) moze i jakas muzyczka, kto wie:P
Hunter

Post by Hunter »

Ja mogę muzykę załatwić, hehe :D A ja znam sekret Ryśka! Nie będzie kiełbasy sojowej, ponieważ nie chce mu się faszerować kiełbasy soja :lol: :lol: :lol:
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

no to i ja się zgłaszam, żeby nie było. ale chiba mi się partner z timu wysypał. więc jakby co to chętnie z kimś pojadę :) chyba, że będzie tendencja do jazdy jednoosobowej, ale na to się raczej nie zanosi. za to chiba zaryzykuję i skusze się na specjały kuchni Rysiowej :D
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

kto sie jeszcze nie zglosil, niech to uczyni, bo czas leci:) najlepiej na priva, nie ma co robic zamieszania w tym topicu.
Niewidzialna udRęka

Post by Niewidzialna udRęka »

Nie znam priva, wiec zglaszam tutaj druzyne dwuch najdwardszych w powiecie osobnikow.
Post Reply