17.09.2005 MTB Gora Sobotow
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Creeping Death
- NApierdalator
Ogólnie trasa szczerze mało mi się podobała ale po 3 okrążeniu się przyzwyczaiłem i jakoś poszło... Opuściła mnie kolka i bóle nóg i zacząłem atakować do końca walczyłem już tylko z Pleskotem, poluzowanym siodełkiem i samym soba.. było fajnie na trasie tylko sędziowie dali plamę !!! i to ogromną... Moje ostateczne miejsce w M2 to IV ) Jak sie uda to wystartuję na meranie...
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Poza tym całym zgrzytem z sędziami, to zawody ogólnie spoko. Z OGR startowało nas 4 (+ Tomek K. ze znajomych), ale fajnie, że na trasie było dodatkowo chyba tyle samo zaprzyjaźnionych kibiców. A ja...znowu za bratem (wpadłem na metę 7, ostatecznie VI w M2).
P.S.Nie ma to jak dobry browarek po takim wysiłku .
P.S.Nie ma to jak dobry browarek po takim wysiłku .
cookie monster
- Creeping Death
- NApierdalator
rzeczywiście sędziowie sie nie popisali ale na szczęście grupa wsparcia czuwała i nie dała zdyskwalifikować naszych OGR-ów,orłów,sokołów!
zdjęcia wrzucone!
proponuję zwrócić uwagę na film nr dscn 1101
sposób w jaki Edi mija rywala uprzejmie go przepraszając powinno sie pokazywać na wszystkich forach rowerowych aby niektóre cyborgi nauczyły sie tego i owego
przecież Kultura przede wszystkim!!
ps.gratulacje dla startujących!
zdjęcia wrzucone!
proponuję zwrócić uwagę na film nr dscn 1101
sposób w jaki Edi mija rywala uprzejmie go przepraszając powinno sie pokazywać na wszystkich forach rowerowych aby niektóre cyborgi nauczyły sie tego i owego
przecież Kultura przede wszystkim!!
ps.gratulacje dla startujących!
- Creeping Death
- NApierdalator
Chodzi o to że niektórym policzyli 7 a niektórym 6 kółek lub nawet 5..
Przez co na początku niby wcale nie dojechałem piąty tylko miałem zaległe 1 kółko i to dwóch sędziów niby tak uznało ale trzeciemu się zgadzało... Ogólnie zwinęli się oni do domu i straszny chaos powstał..
Przez co na początku niby wcale nie dojechałem piąty tylko miałem zaległe 1 kółko i to dwóch sędziów niby tak uznało ale trzeciemu się zgadzało... Ogólnie zwinęli się oni do domu i straszny chaos powstał..
POWERADE- Jebne czy wstane??