KRADZIEZ!!!

Chcesz sie czegos pozbyc? Kupic? Pozyczyc? No to tutaj...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

KRADZIEZ!!!

Post by Domar »

Merida Kalahari 500 rocznik 2003 (niebiesko - srebrna) znaki szczególne: z tyłu obręcz stożkowa i tylna przerzutka Acera z licznikiem Sigma BC 800 i Kross fioletowo - srebrny ze starym licznikem Sigma BC 500 (czarny z niebieskimi przyciskami) . Jakby ktoś widział takie rowery gdziekolwiek to zjebać jadącą osobę i dać mi znać na numer: osi-osi-osi-osi-sie-dwa-pie-zer-dwa.
Za informację, która pomoże w odnalezieniu przewiduję nagrodę. A tak poza tym - uważajcie na swoje rowery w piwnicach (miałem wziąć do domu, ale mądry Polak po szkodzie), bo skurwysyny się uwzięły na rowery w Otwocku. Z góry dziękuję za wszelkie zainteresowanie i działania.
Last edited by Domar on 03 Dec 2005 16:26, edited 1 time in total.
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

numery
Domar

Post by Domar »

Merida - DB30115346,
Kross - FT31002257
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

teraz mozna lac w morde.
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

Przykro mi stary. Też mnie kiedyś kradziez roweru dotknęła. :/
Mam nadzieję ze się odnajdą.
Trzymaj sie
POWERADE- Jebne czy wstane??

Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
JASIEK
Postojebca nałogowy
Postojebca nałogowy

Post by JASIEK »

Dopiero zajżałem na forum...Kondolencje. Nie wyobrażam sobie jakbym się czuł gdyby mi ktoś ukradł rower... Trzeba coś zrobić -jakiś tymczasowy sprzęt skombinować. Może się uda. Mój pomysł jest taki : jeżeli ktoś ma stare , niepotrzebne części, które by się jeszcze nadały to niech pisze -może razem coś sklecimy.Co wy na to ? Ja deklaruję ,że mogę użyczyć na czas nieokreślony: Ramę Author Modus z nabitymi sterami, wprawdzie rozmiar 16" ale do tego sztyca 430mm.-może się wciśniesz, mostek, przednią oponę. Tyle, dość skromnie i nie wiem czy będzie odpowiadało ale zawsze to coś. Jeszcze raz wyrazy współczucia Domar...
Domar

Post by Domar »

Jasiek, dzięki za współczucie i chęć działania :) Natomiast szczęściem w nieszczęściu było to, że tamten rower przeznaczyłem na naturalne zużycie, tzn nie ładowałem już w niego kasy, bo zbieram na nowy. Już fundusze mam, więc po prostu zaczynam składać nowego. Ogromne dzięki za chęć pożyczenia tych części, ale myślę, że do Nowego Roku nowy, błyszczący i piękny rowerek będzie stał u mnie w domu. Natomiast chciałem się spytać co to jest za mostek, czy i jak mocno był używany i za ile mógłbyś mi go sprzedać (o ile oczywiście chcesz). Jakbyś chciał to zagadaj na privie, oki?
matronix
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Złodzieje rowerów.

Post by matronix »

Domar właśnie przeczytałem, że w Józefowie złapano szajkę złodziei rowerowych i znaleziono ich "dziuplę" i skonfiskowano wiele egzemplaży a nik się po nie nie zgłasza. Dlatego też jeżeli jesteś zainteresowanny tym wydażeniem na rozeznanie czy wśród rowerów jest Twój można się zgłaszać na komendę w powyższym mieście. Powodzenia.
Domar

Post by Domar »

oki, oki. na pewno luknę, może się znajdzie.
I co tu napisać? Nie wiem :/
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

JASIEK wrote:Ja deklaruję ,że mogę użyczyć na czas nieokreślony: Ramę Author Modus z nabitymi sterami, wprawdzie rozmiar 16" ale do tego sztyca 430mm
a nie chcialbys czasem tego sprzedac??? chetnie bym odkupil, za rozsadne pieniadze, bo rama jak dla mnie zajebista:)
agent ;-)

Post by agent ;-) »

" ...właśnie przeczytałem, że w Józefowie złapano szajkę złodziei rowerowych i znaleziono ich "dziuplę" i skonfiskowano wiele egzemplaży..."

plotka.
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

ale linia chyba faktycznie pisala. ciekawe skad wzieli to info.
Post Reply