jutro dzień mokradeł i cały tydzień świętowania wodno-błotnego przed nami więc zapraszam na wciągającą wyprawę na Bagno Całowanie
godzina 8.30 Park, prędkość .... to juz wiecie, powrót na 13.00
trasa standard do Podbieli drogą przez Tabor, powrót przez Brzezinkę, Janów, Karczew lub inaczej, zmiany mogą nastąpić
jak będzie padać to dla mnie za mokro
mnie zaintrygował wawrzynek bo oczary w ogródku już kwitną więc może wybadać stanowisko na BC i na Wymiękliznę podjechać, o którj jutro możesz? ja w jedną stronę to bym się przejechała
no i było bardzo miło, choć wystawiłem chłopaków (Leo, Młodego i Dzidka) do wiatru... znaleźli mnie koło Bocianowskiego (wcześniej znajdując Dzidka koło bunkrów). potem pognaliśmy na Bocianowskie, Goździkowe (świetna kładka), przez strumień (Leo dostaje tytuł najodważniejszego) do wąwozu na Białej Górze. potem do Celestynowa i niebieskim szlakiem do traktu królewskiego. dzięki za miłą jazdę!!!
PS. tak jak obiecałem - przepraszam, składam samokrytykę i obiecuję poprawę w przyszłości, aby odzyskać opinię u Leo
edit: a co do mokradeł - nie byliśmy na bc ani wymiękliźnie, ale chyba mają się dobrze, bo rzeczywiście jest mocno wilgotno w terenie