ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
Ponieważ nie będę miał dostępu do nteu od jutra chciałbym już dziś wszystkim złożyć szczere życzenia. Dlatego też pragnę wam życzyć świąt w rodzinnej miłej atmosferze, zdrowia, pogody ducha, pracy z której będziecie zadowoleni, dużo kaski i tego wszystkiego dobrego co sobie wymażyliśce a także dużo prezentów (z których będziecie zadowoleni) pod choinką. No i oczywiście jak najwięcej ścieżek rowerowych.
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
Choć nie spotykamy się często, bo trochę za wolno jeżdżę
i mniej ekstremalne wyprawy preferuję, to bardzo się cieszę, że Was wszystkich poznałam. Mam nadzieję, że dzięki naszym działaniom nie jedna droga rowerowa powstanie, oczywiście wśród sosen (ale nie w nawierzchni). Spokoju i odpoczynku w Święta życzę, prezentów od prawdziwego Św.Mikołaja oraz niezapomnianych wypraw w przyszłym roku.

może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Zerwanych łańcuchów, pogiętych kół, połamanych nóg, rąk i karków, zardzewiałych zębatek, pisaku w łożyskach, błota na pyskach, zlotów z urwiska, upadków na rżyskach, gwoździ na drodze, pustych bidonów, ostatnich miejsc w zawodach - Wam nie życzę. Znaczy bądźcie zdrowi i szczęśliwi, a Wasze rowery niech dobrze się mają.
Wasz Stefan Land Rover herbu czołgiem nie rowerem
Wasz Stefan Land Rover herbu czołgiem nie rowerem
ja równiez dołączam się do życzeń dla wszystkich, których nie będzie dziś wieczorem.
Spokojnych, pogodnych -->śnieżnych i radosnych oraz jak inni dużego wora od mikołaja.
Spokojnych, pogodnych -->śnieżnych i radosnych oraz jak inni dużego wora od mikołaja.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
I ja na razie nie wiem, czy uda mi się dziś pojawić, dlatego na wszelki wypadek wszystkim życzę spokojnych i rodzinnych Świąt w ciepłej atmosferze, chociaż to niekoniecznie musi dotyczyć atmosfery na zewnątrz
, a także zdrowia, dobrej formy i wszelkiego powodzenia w nadchodzącym Nowym Roku, tak w szkole, w pracy, jak i w życiu prywatnym. Życzę też wszystkim wielu wspaniałych przeżyć i emocji, mnóstwa ciekawych podróży i wypraw, mam nadzieję, że wydarzy się w przyszłym roku jeszcze więcej rowerowych przygód niż w mijającym, który był dla mnie szczególny, bo dokonałam odkrycia, że tę radość jest z kim dzielić
No i oczywiście - czego już życzyłam Koalicji Rowerowej na liście dyskusyjnej - niech się marzenia o ścieżkach rowerowych w Otwocku wreszcie staną rzeczywistością!
Wszystkiego dobrego, Kochani

Wszystkiego dobrego, Kochani

"Te oveczky ne bekają."