Ruszamy z Józefowa o 6.00, w Otwocku na postoju taxi przy szpitalu bedziemy o 6.15, tam jesli chce to sie Arkady podlacza ( a chce?) oraz kumpel - swiezak w naszym gronie, w Pilawie bedziemy tak, zeby zdazyc na pociag do Naleczowa o 8.10 - od razu uprzedzam ze tempo bedzie ok 25 km/h, bo moja siostra kondycje to ma, ale na rowerze za duzo nie smiga...
Wróciliźwa!
Wyszło 60 km razem z dojazdem do stacji w Otwocku. Średnia prędkość 15 km/h.
Dzięki za wspólną jazdę i kiełbachy. Trzeba to będzie kiedyś powtórzyć ale z przeprawą przez Wisłe do Janowca.
A z ta średnia to była głównie dzięki carlozowi bo w obawie o zerwanie łańcucha pod każdą górkę musieliśmy podchodzić (a i tak pomimo takich środków ostrożności raz go zerwał:P )
Komu wyszło 15km/h, temu wyszło... my mielismy 20km/h
A to dzieki Arkademu ktory nas w jednym kawałku dowiózł do Pilawy
Wyczeczka byla gites, ognicho super i towarzystwo wyborne, a i czasem nawet fajnie sobie wolniej pojezdzic i troche sie porozgladac po okolicy.. a ta była przeiekna
Attachments
Tutaj cala ekipa po fajnym zjezdzie wawozem, po slizkich lisciach i błocku na ktorym niestety tylko ja troszke zglebiłem....
20071102(005)-1.jpg (51.66 KiB) Viewed 5069 times
Kolezanka spotkana na trasie.. niektorzy chcieli ja dojic... :wink:
20071102(011)-1.jpg (80.64 KiB) Viewed 5069 times
Pod koniec wyszło słonko.. Czy nie ktorym maratonczykom nie kojarzy sie to z czyms? ...tak, dokładnie tak - prawie jak Jabłonna