nie ma to jak

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

matildae wrote:poza tym rower to chyba bym jednak wolała pomacać przed zakupem, trzeba wyczuć, czy ma przyjazną duszę ;)
no, no Matildae chodzi Ci o duszę? :shock: nie przestajesz mnie zadziwiać choć po tych Bieszczadach nic mnie juz nie zdziwi :D

możesz to zrobić np u Królaka na Grochowskiej 8 o ile wiem tam mają Oxygen albo w GO Sport w Promenadzie tylko że:
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... =3&prod=28

Allegro wydaje sie bezpieczne zwłąszcza że oferują Ci dostawe gratis, umów sie na zapłate przy odbiorze i obejrzyj go w asyscie guru
a okazja do przejażdzki moze jutro na Masie o ile namówie zone i może córkę :)
ps.a jaki jestes znak zodiaku? :oops:
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
matildae
Frywolna Subtelnie
Frywolna Subtelnie

Post by matildae »

Hmm, no jest pewna drobna różnica w cenie w porównaniu z allegro ... ;)
Rower duszę musi mieć musowo, znaczy pewnie każdy jakąś ma, ale pewnie nie z każdym można się porozumieć ;) A znak zodiaku? Myślisz, że to ma znaczenie przy wyborze? No zgadnij, to baardzo proste :D
"Te oveczky ne bekają."
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

matildae wrote: A znak zodiaku? Myślisz, że to ma znaczenie przy wyborze? No zgadnij, to baardzo proste :D
przy wyborze nie,chciałbym zaspokoić ciekawośc
ps.czyzby cos wspólnego z pewnym kędzierzawym stworzeniem :hmmm:
soldier of love

Image
popeye
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by popeye »

jak już gdzieś pisałem / nie chce mi się szukać/ :oops: swój kupowałem powoli sukcesywnie na allegro, trzeba być ostrożnym i będzie ok.

Kupując w całości masz go od razu, ale mój wyszedł zdecydowanie taniej :D .

Jak zdecydujesz się na allegro to mimo wszystko najpierw się przymierz w sklepie.

udanego zakupu
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny

"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "

http://picasaweb.google.pl/darekab/
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

a jak kolko matildae??? cos mi sie zdaje, ze dlugo na tym, jak mowisz gracie dlugo nie pojezdzisz:) jesli masz kase przeznaczona na rower, to sie nie zastanawiaj, bo to chyb najlepsiejszy okres zeby kupic cos taniej:) imho ten kellys daje rade:)
matildae
Frywolna Subtelnie
Frywolna Subtelnie

Post by matildae »

Leo: zgadza się, najbardziej kędzierzawym w całym zodiaku :) ..a może jednak powinnam iść do astrologa przed zakupem roweru.. hmm? :wink:

Popeye: ja nawet nie bardzo rozumiem, co to znaczy - być ostrożnym porzy zakupach na allegro :? .. a poza tym, jak wspomniałam, ja musze miec zaraz, już, kiedy sie zdecyduję, a nie tak porcjowane w kawałkach ;)

Rysiu: jakby tu rzec.. tamto kółko jest już gdzieś... w niebie dla kółek... :roll: :wink: Behem poświęcił dużo swojego cennego czasu, cierpliwości i wykazał dużo dobrej woli, żeby je podratowac, ale to był beznadziejny przypadek.. Teraz jest już nowe, aluminiowe, będę miała w razie czego na zapas do mojego przyszłego ogiera :D Kellysy podobają mi się też, tylko akurat te oxygeny, zapewne w związku z nazwą modelu, takie niebieskie są, to mnie akurat nie zachwyca, muszę jeszcze się rozejrzeć po innych modelach, w przystępnej dla mnie cenie.
"Te oveczky ne bekają."
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Jest bardzo ladny model Kelly's spider ... polecam ;-)
Personal best 200km
matildae
Frywolna Subtelnie
Frywolna Subtelnie

Post by matildae »

Ten gość, do którego oxygena Leo podawał linka na allegro, sprzedaje jeszcze takie: http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1341268 ... ja w ogóle nie wiem na co patrzeć.. ten salamander mi się podoba, ale przydrogi już trochę... hmm..
"Te oveczky ne bekają."
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

ta betka na samym dole mi siem najbardziej podoba:P
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

ten Salamander ma 2 tarczowe hamulce stąd taka cena
jestes pewna że nie do twarzy Ci w ...niebieskim :?: :)
wybierasz rowery jak ...kobieta według koloru :lol:
więc może ..Merida?jest taki....mroczny :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62034348

ps.jak kupowałem swojego wheelera to byłem całkiem zielony w temacie rower ale..ujęło mnie czarno-czerwono-srebrne zestawienie kolorów :lol: odtąd w szukam wszystkiego w tej tonacji,może mam w sobie ...kobiecą wrazliwość :P
soldier of love

Image
matildae
Frywolna Subtelnie
Frywolna Subtelnie

Post by matildae »

Leo, widziałam już wcześniej tą Meridę na allegro i żebyś wiedział, że najbardzej mi się podobała! tyle, że cena jest jaka jest - to bym może jeszcze przełknęła, ale ile może kosztować przesłanie tego z Zakopca? Ale rowerek jest piękny... Wiem, że nie kolor jest najważniejszy, ale chciałbym, żeby i to mi sie w nim podobało, zresztą.. samam słyszalam wsród Ogrów - jak dotąd w większości panów - dyskusje o kolorach, więc to nie do końca jest takie całkiem babskie ;)
"Te oveczky ne bekają."
Mobger
Postojebca nałogowy
Postojebca nałogowy

Post by Mobger »

Leo promuje Kellysy i Wheelery, Spider - Meridy a ja proponuję Gary Fishery. Już kiedys pisałem, że jest promocja ( a może już się skończyła ? ) w sklepie GT-Polska koło sklepu Królaka w Wawie.
Aktualne ceny rowerów możesz podejrzeć na stronie ski team.
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

Behe :!: przeciez mówiła że nie do twarzy jej w niebieskim :lol:
ale ten pierwszy wyglada nieźle i ma lepszy osprzęt niż ta Merida,a propos transport kurierem to ok 50pln
Gary Fisher jest ok aczkolwiek akurat mojej zonie nie przypadł do gustu, ma trochę inny profil ramy nawet nie chciała wsiąść na Gary Wahoo ale ja sie przejechałem :D
soldier of love

Image
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

osprzętem Author bije Meridę więc chyba warto się zastanowić. rama i tak jest z jednej fabryki ;)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

kolory sa dwa do wyboru ;)
patrz: inny kolor.

a rowery do kupienia na powislu, namacalnie, mozna nawet polizac. ;)
nic nie trzeba przesylac. ;>

tylko nie wiem czy nie jest zbyt agresywny. spokojnie mozna nim po gorach szalec.
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

yorek wrote: rama i tak jest z jednej fabryki ;)
no nie wiem, słysze te plotke juz od dawna a gdy przyszło do zakupu haka przerzutki, według Rysia miał pasowac od Authora, to do mojego Wheelera pasował jak...pięśc do oka :)
soldier of love

Image
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

ja to chyba swoj hak sam se bede musial odlac z aluminium... ;)
nigdzie w w-wie ni ma.
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

przecież fabryka spawa ramę wg. zamówienia producenta - author życzy sobie z miejscem pod taki hak to mu taki zrobią a kelysowi inny. prawda jest natomiast taka że jest chyba tylko jedna zrobotyzowana fabryka ram rowerowych, która to należy do meridy ale moce przerobowe ma chyba na całą światowa produkcję rowerów
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

jestem jedynie zwierzątkiem o małym rozumku i nie mnie spierać sie z guru tym bardziej że sam odsyłałem Matildae do Waszej opinii 8)
a w sprawie haka pogadaj z Rysiem ma znajomego w Wheelerze i czekaja na haki, może coś dobierze?
soldier of love

Image
Post Reply