bez urazy Dar3k ale przy Twojej posturze trzeba mocno zastanowić się nad wymiarami tej koszulki bo standardowe wymiary są na typów raczej wysportowanych. BigBlack zamówił o pare cm dłuższą i szerszą w klacie niż ja a w brzuchu i tak miały taką samą szerokość i pomimo rozcięcia gumek z tyłu jakoś dziwnie obciska mnie na brzuchu
yorek wrote:bez urazy Dar3k ale przy Twojej posturze trzeba mocno zastanowić się nad wymiarami tej koszulki bo standardowe wymiary są na typów raczej wysportowanych...
Przesadzasz w standardową rowerową NIKE w rozmiarze XXL się jeszcze pakuję co i na dokumentacji fotograficznej z masy widać
A co do rozmiaru to sie kontrolnie pytałem bo w zalezności od producenta różnie to wygląda...
urazy nie ma - jestem świadom swoich parametrów - po 5 latach intensywnego trenowania 7 lat przed kompem po 18h/dobę zrobiło swoje.
Ale z tym teraz walcze i jestem z tego dumny
Parametr B mam 115cm obwodu klatki piersiowej
A reszta...nie wiem bo z przodu powinno być krócej z tylu dłużej.
Z powodu nachylenia ciała w czasie jazdy.....
Wzrost mam 180cm
Wazny parametr SUWAK MUSI miec minimum 20cm!!! WAŻNE
Inaczej reklamuje.....
Ja tam dobierałem rozmiar mierząc po prostu zwykłą koszulkę, w której często chodzę (właściwie to na podstawie wymiarów B i C, A wynika z tych dwóch). Do Spidera: B, to nie obwód klatki, tylko wymiar taki jak na rysunku (czyli właściwie obwób/2). A co do suwaków, to chyba będziesz miał problem, bo niezależnie od rozmiaru koszulki mają jakieś 15cm długości (nie rozumiem po co aż 20cm).