Ja jeszcze spd'ów nie posiadam, ale swego czasu przymierzałem buty spd w sklepie sportowym w Arkadii, ale z tego co pamiętam, to mają tam Shimano i Nike'i. Inny sklep: Nowowiejska: zaraz koło Polibudy.
popeye wrote:Może tak szanowni koledzy koledzy / koleżanki napiszą gdzie kupowali swoje butki / spd/ tyle osób jeździ a nikt nie chce napisać.
dziękuję
Ja kupiłem w (tfu...) Legione. Byla akurat wyprzedaż. Konkretnie na Górczewskiej. Sklepy sa generalnie drogie, ale mają wybór więc jest co poprzymierzać. Dla mnie konkretnie ściągneli model od dystrybutora w ciągu dwóch dni.
Edi wrote:Ja jeszcze spd'ów nie posiadam, ale swego czasu przymierzałem buty spd w sklepie sportowym w Arkadii, ale z tego co pamiętam, to mają tam Shimano i Nike'i. Inny sklep: Nowowiejska: zaraz koło Polibudy.
popeye wrote:Może tak szanowni koledzy koledzy / koleżanki napiszą gdzie kupowali swoje butki / spd/ tyle osób jeździ a nikt nie chce napisać.
dziękuję
Ja swoje scotty kupiłem u Królaka. Ale mają tam słaby wybór modeli i mały wybór numerów. Obok jest sklep GT-Polska. Też maja tam troche butów. Na stronie ski team piszą o wyprzedaży butów rowerowych.