Kunfa kto zjebał Strzelnicę
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Kunfa kto zjebał Strzelnicę
Jak w temacie. Mam nadzieję, że to nikt z rowerzystów. Rwać mać - wyjebanana była sosna młoda - można przeboleć. Później się zaczęło - obcinanie, obcinanie, aż skończyło się na młodej brzozie i, kurfa, poszłooooooo. Hop siup zmiana dup. No dobra - wierzę, że to nie cykliści. A wujka tam - nie wierzę. Jakiem stary rower mam - nie wierzę, bo widziałem kłody które wzięły się... z bliskiej okolicy. Tłumaczta się, bo czołgiem przyjadę.
Ja również. Sobie skaczcie do woli, ale kosztem drzew? Kurewnictwo jakieś. Zajebać drąga i se wsadzić w hopkę. A w dupę, bez waseliny, cesz koleś grapefruita? Potwierdzam, bo sam widziałem "rowerzystów" rozjebujających okolicę. Weź se kawał szafy z mamusinego pokoju.
Pozdrawiam uczciwych.
Żegnam - stary cyklista lat 36 (parę odznak)
Pozdrawiam uczciwych.
Żegnam - stary cyklista lat 36 (parę odznak)
kurwa, co to za jezyk, po polsku juz nikt nie umie?
ps. global, masz rozdwojenie jazni? ;)
ps. global, masz rozdwojenie jazni? ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
coś mi się zdaje, że niedługo trzeba będzie wprowadzić ograniczenie dla niezarejestrowanych bo rozwój portalu i forum prowadzi do zwiększenia ilości postów pisanych przez różnej maści ............cenzura......... typów, jak chociażby pierwszy post w tm wątku lub ten typ co mi kiedyś cciał natłuc bo mu hopki rozwaliłem
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Kuwerka - zły dzień miałem i se pobluzgałem bo się wkurwłem i zapomłem o polskiem gadaniu. A rozdwojenie jaźni zdarza mnie sie.behem0th wrote:kurwa, co to za jezyk, po polsku juz nikt nie umie?
ps. global, masz rozdwojenie jazni?
A następną razą wezmę aparat i zdejmę "chłopców-hopkowców-rozpierdziuszaczy" ze Strzelnicy. A wrzucę na forum - niech nie psują opinii poważnym cyklistom. Pozdrówki.
zrob zrob, w koncu wyjasni sie pare spraw. lepsze to niz bezpodstawne bluzganie.
jak juz beda dowody to rozwies po miescie w postaci plakatow jeszcze, moze ich mamusie dowiedza sie co synalki robia po godzinach. ;)
ps. witam na forum. :)
jak juz beda dowody to rozwies po miescie w postaci plakatow jeszcze, moze ich mamusie dowiedza sie co synalki robia po godzinach. ;)
ps. witam na forum. :)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930