kto jezdzi teraz rano pociagiem?
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
kto jezdzi teraz rano pociagiem?
interesuje mnie taki 7:09 - duży tłok w nim jest? dużo ludzi w ogóle teraz jeździ? da sie z rowerem wejść do służbówki czy raczej będzie zapchany?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Niewidzialna Ręka
Jezeli jest to pociag z Otwocka - a chyba takim jest - to bez problemu mozna wbic sie do ostatniej słuzbowki. Sa nawet naklejki z rowerem na drzwiach wejsciowych. Niestety czesto przedzial ten jest uwazany takze za palarnie. Ja jezdze 06:09 i jest OK. Natomiast jezeli pociąg jest z Pilawy nie ma szans coby z rowerem don wejsc.
Re: kto jezdzi teraz rano pociagiem?
7:09 jest spox, bo startuje z Otwocka, nie spóźnia się, jest zawsze wygodne miejsce siedzace i czesto jedzie skład po remoncie.yorek wrote:interesuje mnie taki 7:09 - duży tłok w nim jest? dużo ludzi w ogóle teraz jeździ? da sie z rowerem wejść do służbówki czy raczej będzie zapchany?
Minus dla rowerzysty jest taki, ze o tej godzinie jedzie tylko jedna jednostka, więc do dyspozycji masz tylko jedną służbówkę. Zazwyczaj nie ma tam zulerii i raczej nikt po drodze się nie dosiada. Ja jeżdżę czesto tym pociagiem (czasem z rowerem, w służbówce).
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
Nie wiem gdzie chcesz chlopakui dojechac, ael teraz jest jakas akcja z pociagami w str Wawy i taki, co jest w Michalinie 7.11jedzie tak, ze dowozi Cie do Wschodniej, a potem, jeslichcesz dalej, to musisz sie przesmyrgnąć w tzw, "wahadłowy", który dopiero dowiezie Cie dalej. Jakies dziwne akcje są z NIEKTÓRYMI pociagami rano, ael sprawdzilam, ten nastepny, czyli pewnie ten 7.09 od Was jedzie normalnie, przynajmniej w pon tak bylo i na stronei tez tylko o tym wczesniejszym informują, że dziwnie jedzie.
ale sie nagadalam...
a tak na marginesie, jakby kogo interesilo, to zlikwidowali tymczasowo tramwaje spod Centralnego
narrrrra
ale sie nagadalam...
a tak na marginesie, jakby kogo interesilo, to zlikwidowali tymczasowo tramwaje spod Centralnego
narrrrra
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
Chyba 7:03strz. wrote:Nie wiem gdzie chcesz chlopakui dojechac, ael teraz jest jakas akcja z pociagami w str Wawy i taki, co jest w Michalinie 7.11jedzie tak, ze dowozi Cie do Wschodniej, a potem, jeslichcesz dalej, to musisz sie przesmyrgnąć w tzw, "wahadłowy", który dopiero dowiezie Cie dalej.
Ten jest w Michalinie o 7:18, ale pani strz rzadko nim jeździ; woli ten o 7:28 z Michalina. Dzisiaj na przykład nim jechała. A to taka zapchana kolejka z Dęblina jest.strz. wrote:Jakies dziwne akcje są z NIEKTÓRYMI pociagami rano, ael sprawdzilam, ten nastepny, czyli pewnie ten 7.09 od Was jedzie normalnie, przynajmniej w pon tak bylo i na stronei tez tylko o tym wczesniejszym informują, że dziwnie jedzie.
No, no, no...
A, bycmoze.Chiste wrote:Chyba 7:03
o masz... jestem pod obserwacją...Chiste wrote:Ten jest w Michalinie o 7:18, ale pani strz rzadko nim jeździ; woli ten o 7:28 z Michalina. Dzisiaj na przykład nim jechała. A to taka zapchana kolejka z Dęblina jest.
Ale kiepską
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

przepraszam, ale nie wiem ktory pasazer to Chiste
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
Dziś: 7:18, wrzosowa bluzka i chyba zgubiona frotka, bo pióra rozpuszczone.strz. wrote:o masz... jestem pod obserwacją...
Ale kiepską![]()
bo od 2 miesięcy jezdze 7.18 z Michalina, tylko wyjątkowo wczoraj i dzis jechalam tym 7.28
Ten, który w poniedziałek w kiosku na Śródmieściu fajki kupował.strz. wrote:przepraszam, ale nie wiem ktory pasazer to Chiste