a nikt nie powiedzial ze to ma byc pojedynczy przejazd, wiec nie widze sensu zeby czekac jakas nie wiadoma ilosc dni zeby wszyscy wrocili. (bo i tak wyjada nastepni)
behem0th wrote:
no uadnie, wolalas w krzalunach siedziec niz troche sie pointegrowac...
bezpieczna pozycja niekoniecznie oznaczala drugi brzeg.
matildae? nie chcesz sie integrowac wtedy gdy wszyscy sa za integracją?
Behem cieszę sie ze o tym wspomniałeś,miałem to na końcu języka
No macie rację, że to może dziwnie wyglądało, chociaż "wolałaś" i "nie chcesz" to nie są odpowiednie sformułowania.. Oj, bo ja to tak dziczeję w tych naszych lasach, a potem się boje do ludzi... .. a tak dużo Was tam było, jak dla mnie masa krytyczna ale poprawię się przy najbliższej okazji
behem0th wrote:
a nikt nie powiedzial ze to ma byc pojedynczy przejazd, wiec nie widze sensu zeby czekac jakas nie wiadoma ilosc dni zeby wszyscy wrocili. (bo i tak wyjada nastepni)
Dokładnie, także bym się z chęcią dołączył do przejazdu (treningowego).
Jeśli chodzi o przyszły weekend to przypominam o II OTWOCKIM Pikniku
Fortecznym 24.07 (niedziela) oczywiście na bunkrach Celestynowie.
Chłopaki nie trzymacie się tematu!!!! Ta rozmowa zeszła na zupełnie inny temat !
Zamykam ten topic !
PAC!!!!!!!!!
hehe przez chwilę poczułem się jak administrator
Dobra dobra żartowałem
Ja to jestem tu tylko gostekim który czasem napisze posta i wpadnie na mase Otwocką lub jakieś zawody ale myśle że przeciwko to napewno nikt nic nie będzie miał wkońcu to wolny kraj - wszystkim wolno pedałować (no moze nie w Warszawie)
Btw.. chłopaki chyba nie wzięliście na poważnie tego mojego "off topic" bo coś tak naprawdę ucichło ostatnio??
Pozdrawiam
Last edited by Creeping Death on 18 Jul 2005 20:46, edited 1 time in total.
Zdjęć jest cała masa i wszystkie są na ftp'ie adres pewnie sobie gdzieś znajdziesz a jak nie znajdziesz to pewnie ktoś ci poda. Ja nie pamiętam
pozdrawiam
Postanowiłam tu się przywitać.
Bardzo miło współpracowało się w niedzielę. Dziękuję za zaufanie hyhy i uroczyście oświadczam iż:
1. nie walnęłam się w liczeniu
2. zawody nie zostały wcześniej "sprzedane" (niestety-dla mnie, wygranych nie było stać na taką usługę )
3. oczywiście nie znam (od lat) organizatora
Mam nadzieję, że następnym razem pojawią się inne panie i będę miała swoją kategorię, bo jak słusznie zauważył leoheart, najlepiej byłoby gdyby każdy miał swoją kategorię