Spotkania OGR
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Spotkania OGR
Moze wprowadzic zwyczaj wspolnych spotkan...
Nie tylko na masie ale tak np. jakies ognisko,grill ??
Spotkania masowe sa malo integracyjne...
Napiszcie co o tym myslicie....
Nie tylko na masie ale tak np. jakies ognisko,grill ??
Spotkania masowe sa malo integracyjne...
Napiszcie co o tym myslicie....
Personal best 200km
spotykamy sie, jezdzac na rowerze, na zawodach. kto nie jezdzi ten sie nie spotyka. ;P
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
nie zebym sie wpieprzala na impreze wam do ogrodka od razu:) ale zgodze sie, ze masowe spedy maja maly wspolczynnik integracji.
Ja np. przezylam mega alienacje na tametj masie
obca jednostka w grupie znajomkow <-- luz luz, spodziewalam sie tak bedzie, bo to niestesty calkiem naturalne i normalne
Ja np. przezylam mega alienacje na tametj masie
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
widzisz, bo rowerem z nami nie jezdzisz... ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
cóz mam wrażenie że Ty znasz przynajmniej kilku uczestników forum i nie powinnas czuć sie obca, chyba ze się mylęstrz. wrote:nie zebym sie wpieprzala na impreze wam do ogrodka od razu:) ale zgodze sie, ze masowe spedy maja maly wspolczynnik integracji.
Ja np. przezylam mega alienacje na tametj masieobca jednostka w grupie znajomkow <-- luz luz, spodziewalam sie tak bedzie, bo to niestesty calkiem naturalne i normalne
ja na początku tez przeżyłem swoja alienacje ale była krótkotrwała moze dlatego że szybko włączyłem sie do wspólnych jazd oraz ze intrygowało mnie kto fizycznie kryje sie za postaciami z forum,zwłaszcza tymi aktywnymi akurat Ciebie nie miałem okazji poznać choć wiem że byłaś na Masie
w kazdym razie do zobaczenia na najblizszej i...daj sie poznać a zaręczam Ci ze już nie przezyjesz megaalienacji

Wytkne Strz palcem zeby bylo wiadomo, ze to Ona :>>>>
Co do spotkan to jestem za. Jezdzic z Wami praktycznie nie jezdze, bo jak zobacze Leo pedalujacego do Wwy to mnie rece opadaja ... w zyciu takiego tempa nie wytrzymam :/ a po Masie i Alleyu wiem, ze takie spotkania bylyby calkiem wporzadku :>
Co do spotkan to jestem za. Jezdzic z Wami praktycznie nie jezdze, bo jak zobacze Leo pedalujacego do Wwy to mnie rece opadaja ... w zyciu takiego tempa nie wytrzymam :/ a po Masie i Alleyu wiem, ze takie spotkania bylyby calkiem wporzadku :>
BigBlack aka MuRzYN
Osobiscie znam tylko Bigblacka i Behema, noi Chmiela znam kawalek czasu, ale wciaz wirtualnie jeszcze
- a reszte, to tyle co z fotek.
Leo nie wiesz, ktora to ja bylam? Chyba w Twoich fotach bylo takie zdjecie na muszli - siedzial Murzyn, Behe i taka dziewczyna w ciemnych okularach, to ja
...daj sie poznać a zaręczam Ci ze już nie przezyjesz megaalienacji
czy to grozba?

Leo nie wiesz, ktora to ja bylam? Chyba w Twoich fotach bylo takie zdjecie na muszli - siedzial Murzyn, Behe i taka dziewczyna w ciemnych okularach, to ja

czy to grozba?

domyśliłem się tego juz na Masie, wydawało mi sie ze byłaś w towarzystwie BigBlacka dlatego zdziwiła mnie ta alienacja,strz. wrote:Leo nie wiesz, ktora to ja bylam?
czy to grozba?
hm rozbieram to zdanie z każdej strony i nijak nie wychodzi mi groźba ani nawet jej zapowiedź

spoko do Wwy to jest jazda ze tak powiem użytkowa,muszę tam jakoś dojechać no i trenuje przed Transcarpatia gdzie mam zastąpic JacQa,BigBlack wrote:Co do spotkan to jestem za. Jezdzic z Wami praktycznie nie jezdze, bo jak zobacze Leo pedalujacego do Wwy to mnie rece opadaja ... w zyciu takiego tempa nie wytrzymam :/ a po Masie i Alleyu wiem, ze takie spotkania bylyby calkiem wporzadku :>
to raczej orka niz przyjemnosc chociaż...gdy jest ładne słońce to po takiej przejażdżce o 7rano... po prostu chce sie zyc

natomiast czas na wspólne wyprawy jest w sobote i niedzielę tak jak ostatnio z Yorkiem i Kamilą,była dzielna

dzieki za komplement, ale fota nistety fucktycznie nie najkorzystniejsza;] Murzyn, to cie powinno pocieszyc, ze nie tylko Ty masz glupie zdjecia z Masy;] Ale zaraz zaraz.... czy to nie Ty strzeliles mi te fote? ;DSpider wrote:Ty widzisz tylko parówke....zerknij na oczy ten wyrazyorek wrote:wiesz Spider - chyba wybrałeś najgorsze zdjęcie z możliwychżarełko zasłania pół twarzy
sa piekne
LEO: no przyjechalam z Murzyniastym, ale nie przedstawil mnie kolegom

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)