Dar3k wrote:
Ja około 16 (no moze pare minut po) startuję z Ludnej - jak dla Ciebie nie za późno to daj znać...
Hmm mozemy sie umowic kilka minut po 16 przy palmie kolo pomnika Degola Czerwony mangoose, koszulka Mazovia MTB, zolty kask. Daj znac jezeli Ci to odpowiada.
Arkadyj wrote:
Hmm mozemy sie umowic kilka minut po 16 przy palmie kolo pomnika Degola Czerwony mangoose, koszulka Mazovia MTB, zolty kask. Daj znac jezeli Ci to odpowiada.
Wiesz co - okazało sie że dziś jedzie jeszcze ze mną kumpel z biura i startujemy z budynku ING z Ludnej o 16:00 (to coś z logiem INGNN na dachu koło poniatoszczaka) może poczekamy na Ciebie koło wioślarzy przy Wisłostradzie do 16:20?. Jakby co to potem jedziemy do mostu berlinga i potem Wałem scieżką...
Sprzęty to:
ja: niebieski author obwieszony sakwami (jak na foto przy nicku), zielona koszulka (nie rowerowa) i niebieski kask
kumpel: brązowy tigger (czy coś w tym stylu) strój wybitnie cywilny i bez kasku...
proponuje jutro czyli w piatek,krakowskim targiem o 6.45 przy Biedronce chyba że ..pojedziemy moim wariantem to wtedy o 6.50 przy Urzędzie Pracy na Górnej,ja bede jutro jechał w koszulce Otwockiej Grupy Rowerowej na Wheelerze z plecakiem Kelly'S na plecach
czekam 5 min
leoheart wrote:proponuje jutro czyli w piatek,krakowskim targiem o 6.45 przy Biedronce chyba że ..pojedziemy moim wariantem to wtedy o 6.50 przy Urzędzie Pracy na Górnej...
Oki jutro o 6:50 przy Urzędzie Pracy - Twoją trasą
Ps. a jak poznam koszulkę Otwockiej Grupy Rowerowej?...
ech Spider,nie bierz wszystkiego tak powaznie to był dowcipny post a moje "usmieszki" wcale nie były złośliwe tylko serdeczne,
ps.jak wszystkie legwany mam gruba skóre i nie jest mnie łatwo zranić czymkolwiek,a swoja droga to miłe że sie tak przejmujesz
leoheart wrote:ech Spider,nie bierz wszystkiego tak powaznie to był dowcipny post a moje "usmieszki" wcale nie były złośliwe tylko serdeczne,
ps.jak wszystkie legwany mam gruba skóre i nie jest mnie łatwo zranić czymkolwiek,a swoja droga to miłe że sie tak przejmujesz
Wiesz Leo ja moze nie wyglądam...ale nie lubie ranic ludzi w zaden sposob.Taka mam zasade....Moja wada jest to ze czasami szybciej mówie (klikam) niz mysle
Panowie, wyluzujcie - zaczyna tu być jak na Oprah Winfrey Show
A tak na poważnie to leoheart, behem0th - dzięki za wspólną przejażdżkę i do zobaczyska next week, czy kiedy tam będziecie jechać.
leoheart wrote:jutro nie jade ale 28.06 jak najbardziej!
proponuję 6.45 Biedronka
ps.daj sygnał Dar3k
Leo,
Dam znać dziś po 21 czy aktualne... Coś mi w supporcie "strzyka" i zobacze czy po południu zdążę zrobić. Jeśli tylko skręcić szpeja to dam znać i jadę. Jeśli coś poważniejszego...
Tak czy inaczej dam znać.