było ekstra zarówno na zawodach jak i na ognisku. teraz niestety łapie mnie żal, że nie mogłem wystartować...wykończę się psychicznie jak nie będe jeździł
w każdym razie respekt dla Ediego, Leo i Behema za to że chociaz próbowali oraz dla Spidera za...zobaczycie na filmie
Hej. Fajnie było, tylko przez jakieś 2h po wyścigu nie mogłem się wyprostować (tak mnie plecy bolały). Wypiłem wieczorkiem jeszcze 2 browarki i właściwie mi przeszło. Ostatecznie podobno byłem 8 w M2 - chyba nieźle, szczególnie, że pierwszy raz w czymś takim wystartowałem. No i jako jedyny startowałem w glanach (czułem się trochę dziwnie, he he). A, dzięki za doping!! To było naprawdę SUPER. Może jutro uda mi się sklecić jakąś poważniejszą relację. Pozdrawiam.
-ale zobacz, zobacz na jego noge, zobacz na jego noge.. zobacz.
-ladniejsze widzialem
huehuehue. edi, trzeba Ci fote zrobic w tych glanach. jak bedzie montowany film to przy kawalku dzisiejszym od popeya nr 033 wpakowac ta fote gdzies z boku ;)
a tak w ogole kup spdy, dasz po dupie wiekszosci kolesi. ;)
behem0th wrote:a tak w ogole kup spdy, dasz po dupie wiekszosci kolesi.
Co do spd'ów, to już miałem odłożoną kasę, ale niestety musiałem wydać na coś innego. Szkoda. Jeśli chodzi o jakieś rowerowe zakupy: SPD, to w tej chwili jest mój plan nr.1