KUPIE plyte glowna pod stare PENTIMY czyli socket7...
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
KUPIE plyte glowna pod stare PENTIMY czyli socket7...
jak w tytule, jesli ktos posiada i chce sie pozbyc, chetnie zanabede za cene umiarkowana oczywiscie:))
poszukuje tez switcha jakiegos malego 5 portow moze byc, i 2 sieciowki by mnie sie przydaly
poszukuje tez switcha jakiegos malego 5 portow moze byc, i 2 sieciowki by mnie sie przydaly
to ja zobaczę co mam u siebie.. mam dwa pentiumy, 166 podciągnięty do 188 i 133...
)
jeden pracował jako routerek... dobrze się sprawował.. sprzedam raze z obudową (mini) ten 133 to moloh... wysokość to ok 80 cm...
switche też jakieś powinny być ale nie wiem czy wszystkie porty działają... sieciówki tez jakiś są..
jak jeszcze aktualne to daj znać to poszperam..
jeden pracował jako routerek... dobrze się sprawował.. sprzedam raze z obudową (mini) ten 133 to moloh... wysokość to ok 80 cm...

switche też jakieś powinny być ale nie wiem czy wszystkie porty działają... sieciówki tez jakiś są..
jak jeszcze aktualne to daj znać to poszperam..
jasne ze aktualne:))
generalnie to na plycie mi najbardziej zalezy bo reszte rupieci mam
no ale switcha i karty tez bym wzial
poszperaj a jak znajdziesz daj znac na mikemechanik@gazeta.pl
thx!!!!!!!!!!
generalnie to na plycie mi najbardziej zalezy bo reszte rupieci mam
no ale switcha i karty tez bym wzial
poszperaj a jak znajdziesz daj znac na mikemechanik@gazeta.pl
thx!!!!!!!!!!
nie lepiej sobie router strzelic?
ja niedlugo (jak tylko router dojdzie, juz zamowiony) bede mial chyba do sprzedania słicza 5 portowego Planet i byc moze 2 nowe (znaczy nieuzywane, bo leza juz z rok w pudle) sieciowki Surecom. wszystko 100mbit.
pyknalbym za 70% ceny nowego. ;)
ja niedlugo (jak tylko router dojdzie, juz zamowiony) bede mial chyba do sprzedania słicza 5 portowego Planet i byc moze 2 nowe (znaczy nieuzywane, bo leza juz z rok w pudle) sieciowki Surecom. wszystko 100mbit.
pyknalbym za 70% ceny nowego. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
nowe sa. tyle ze lezaly.
a na słicz ponoc jest 36 miechow gwarancji (tak na opakowaniu widnieje), czyli zostal rok. :)
oczywiscie jak sie u dystrybutora wyprosi bo na rachunku data zakupu 09.2003 i wpisane 12 miechow. ale przez ten czas sie nie posypal wiec nie sadze by mu nagle odbilo. :)
a na słicz ponoc jest 36 miechow gwarancji (tak na opakowaniu widnieje), czyli zostal rok. :)
oczywiscie jak sie u dystrybutora wyprosi bo na rachunku data zakupu 09.2003 i wpisane 12 miechow. ale przez ten czas sie nie posypal wiec nie sadze by mu nagle odbilo. :)
kumpel pół roku temu kupował nówki sieciówki na allegro po 17zeta - niestety sprzedać coś za dobrą cenę jest ciężko, a wszystko przez allegro.
swoją drogą przypomina mi się historia mojego modemu, który kupiłem używany i wcisnąłem na gwarancję jak mi go pierun spalił ;p było na opakowaniu, że gwarancji 5 lat to naciskałem u dystrybutora chociaż nawet rachunku za niego nie miałem
ale dali mi nowy.
strz -> jak pogrzebiesz w archiwum to się dowiesz, zaraz na plotkare przez Ciebie wyjdę :p
swoją drogą przypomina mi się historia mojego modemu, który kupiłem używany i wcisnąłem na gwarancję jak mi go pierun spalił ;p było na opakowaniu, że gwarancji 5 lat to naciskałem u dystrybutora chociaż nawet rachunku za niego nie miałem

strz -> jak pogrzebiesz w archiwum to się dowiesz, zaraz na plotkare przez Ciebie wyjdę :p
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
za darmo tez nie bede oddawac ;) wole sprzedac na allegro, bo tam cieci mozna znalezc. ;)
jak by co to oferte wysylam na prva do ryska, moze sie dogadamy. ;)
jak by co to oferte wysylam na prva do ryska, moze sie dogadamy. ;)
poczta mnie sie downloaduje to skorzystam z okazji i cos napisze:))
router narazie nie jest mi potrzebny. chce sie pobawic linuxem w malym lanie.
switche na allegro jakies widze po 3dychy:) zobaczymy
a sieciowki tez taniocha. uzywki 3C po 12zl. wole takie niz jakies nowe tanie badziewie (2 lg juz mi sie wywalily).
router narazie nie jest mi potrzebny. chce sie pobawic linuxem w malym lanie.
switche na allegro jakies widze po 3dychy:) zobaczymy
a sieciowki tez taniocha. uzywki 3C po 12zl. wole takie niz jakies nowe tanie badziewie (2 lg juz mi sie wywalily).
a ile szt. sprawdziles? bo jak jedna to zadne sprawdzenie. ;)
generalnie kazdy sprzet siadzie po strzale pieruna, nawet zelazko mojej babci. ;>
generalnie kazdy sprzet siadzie po strzale pieruna, nawet zelazko mojej babci. ;>