Ja też chętnie pomogę.
Z racji mojej mrukliwej i aspołecznej natury, preferuję zadania typu pilnowanie PK a nie np zostanie animatorem zabaw grupy dzieci w wieku przedszkolnym
Bez obaw - to nie będzie zabawa dla dzieci
Wszystkim zainteresowanym pomocą na punktach prześlemy w przyszłym tygodniu parę szczegółów - oczywiście osoby te nie mogą się już potem rozmyślić i zdecydować na udział w zawodach!
Dzięksy!
jesli nie bede musial stac na punkcie to oczywiscie wole sie pokrecic na rowerku. mnie rozweselil dzisiejszy stan nowopowstalych zabezpieczen - chyba nikt nie wie po co to. ja bym chociaz motor przypial
Witam. Ładne te stojaki na rowery. Nie było czasu zrobić zdjęcia około stacji PKP Wawer - tam chyba jest z 50 stojaków na rowery a przy okazji jeszcze wszystko zadaszone. Może ktoś z Was pstryknie i wrzuci w sieć?
Czy możecie podać trasę DBS-u w piątek, niestety będę mocno zmotoryzowany w ten weekend i chętnie bym "niepostał" w korkach związanych i z zamkniętym mostem i Dniem Bez Samochodu. Czy wojewódzka "801" będzie wolna? Robert.
Przypomne wszystkim czlonkom i sympatykom OGR, ze spotykamy sie w parku przed 18ta, dzis!!! zalecane wyposazenie: rower, oswietlenie, kocyk na kolana i ramiona w celu umilenia projekcji filmu po przejezdzie
wrzucilem pare fotek na ftp - jakosc i rozmiar - bez korekty (moze cos sie przyda uczestnikom lub do celow kronikarskich), wiec nie marudzic. behe i Czarek - ex equo na pudle za Arkiem.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom i pomocnikom za udział w zawodach. Mamy nadzieję, że się podobało
Trochę szkoda, że frekwencja wśród OGRów niewysoka, ale za to dopisało młode pokolenie kolarzy - brawa dla dzieciaków, które naprawdę sobie dzielnie radziły.
Oczywiście gratulacje różnież dla zdobywców podium!
Musieliśmy trochę tekstu zapodać, żeby historia trzymała się przysłowiowej "kupy". Czytanie oraz ściganie się nie do końca idą ze sobą w parze, ale chyba ostatecznie nie było tak źle.
Dzięki za udział.
Strz, Rycho, Magda, Domar, Agnieszka, Vigil, Bartek, Yorek - bardzo nam pomogliście - dzięki.
Edi wrote:Musieliśmy trochę tekstu zapodać, żeby historia trzymała się przysłowiowej "kupy". Czytanie oraz ściganie się nie do końca idą ze sobą w parze, ale chyba ostatecznie nie było tak źle.
Oj co się tłumaczysz, czytanie jeszcze nikomu nie zaszkodziło, albo prawie nikomu, nie ma się co kajać
Fabuła gry już wkrótce w empikach w wydaniu książkowym, szukajcie w dziale s-f