Gwiazda Mazurska 2011
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Gwiazda Mazurska 2011
Witam
Jak co roku wybieramy sie wieksza ekipa na gwiazde mazurska do Elku. w tym roku odbywa sie ona 13-15 sierpnia. Prosze pewniakow o info w sprawie wyjazdu. Chcialbym w tym tygodniu zaklepac nasza miejscowke.
Jak co roku wybieramy sie wieksza ekipa na gwiazde mazurska do Elku. w tym roku odbywa sie ona 13-15 sierpnia. Prosze pewniakow o info w sprawie wyjazdu. Chcialbym w tym tygodniu zaklepac nasza miejscowke.
- Giant Mike
Re: Gwiazda Mazurska 2011
Ja się wybieram, ale miejscówkę już mamArkadyj wrote:Witam

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
Muszę Cię rozczarować, gdyż moja tegoroczna forma będzie raczej przejazdowa niż wyścigowa.Arkadyj wrote:Uuuu fajnie, wiecej znajomych, wiecej osob, z ktorymi bedzie mozna sie scigac
Mój plan na ten sezon to w końcu porządnie skorzystać z bufetów na trasie

Michał
Tiiaaa, zaraz sie okaze ze wszyscy tam jadą tylko leżeć nad jezioremGiant Mike wrote:Muszę Cię rozczarować, gdyż moja tegoroczna forma będzie raczej przejazdowa niż wyścigowa.Arkadyj wrote:Uuuu fajnie, wiecej znajomych, wiecej osob, z ktorymi bedzie mozna sie scigac
Michał

Ja tam jadę do ciężkiej roboty!
MTB + /\/\/\/\/\ = 

- dzidek
ok ty musisz ciężko na rowerze pracować nie masz czasu na pierdoły, wspomnisz te słowa i będziesz płakaćcarloz wrote:Tiiaaa, zaraz sie okaze ze wszyscy tam jadą tylko leżeć nad jezioremGiant Mike wrote:Muszę Cię rozczarować, gdyż moja tegoroczna forma będzie raczej przejazdowa niż wyścigowa.Arkadyj wrote:Uuuu fajnie, wiecej znajomych, wiecej osob, z ktorymi bedzie mozna sie scigac
Michał![]()

gg: 6607845
- Giant Mike
Tego nie wiem ale wiem ile trzeba wypić, żeby dostać zajebistego rozwolnieniavigil wrote:to tez moze byc plan wyczynowy:lol: ile niebieskich plynow trzeba wypic by zaczac sikac na niebieskoGiant Mike wrote: Mój plan na ten sezon to w końcu porządnie skorzystać z bufetów na trasie
Michał

Michał
- Arkadyj
Zarezerwowalem kilka pokoi dla osob, ktore juz zdeklarowaly sie na wyjazd.
Dla reszty podaje linka do strony z telefonem.
http://meteor.turystyka.pl/agronadjezio ... elkie.html
Ceny: nocleg pokoj z lazienka 35zl
sniadanie 15zl, obiad 22zl.
Dla reszty podaje linka do strony z telefonem.
http://meteor.turystyka.pl/agronadjezio ... elkie.html
Ceny: nocleg pokoj z lazienka 35zl
sniadanie 15zl, obiad 22zl.
- Giant Mike
Jaki wyścig takie podejście do ściganiacarloz wrote: Tiiaaa, zaraz sie okaze ze wszyscy tam jadą tylko leżeć nad jeziorem![]()

Michał
- Giant Mike
Zawsze znajdzie się paru co będzie chciało nam popsuć zabawęcarloz wrote:Jak to "taki" wyścig, to powinno być łatwo na pudło wskoczyć, czyż nie?Giant Mike wrote: Jaki wyścig takie podejście do ścigania
Michał

Nie rozumiem tylko jednego - czy tam zawsze przyjeżdza grupa? Piotrek Rębkowski ma takie czasy jak pudło M3 a z całym szacunkiem to Piotrek chyba nie był super mocny ?
Michał
Jak to przyjeżdza grupa?Giant Mike wrote: Nie rozumiem tylko jednego - czy tam zawsze przyjeżdza grupa? Piotrek Rębkowski ma takie czasy jak pudło M3 a z całym szacunkiem to Piotrek chyba nie był super mocny ?
Michał
Jesli chodzi o Piotrka, to raczej dośc mocny był, rating open w trakcie sezonu miał na poziomie 90%, to chyba nie jest źle?
Jedyne co "by me" jest bez sensu, to klasyfikacja Open. Liczone sa punkty z kategorii, a nie Open. Na skutek tego bedąc w Open (jesli liczyc nie kat, a ogół startujących) na 2 miejscu ze strata 0.07 punktu do Kamila Mazurka, byłem na 5 miejscu. A generalke wygrał gościu który z M5 który tracił do mnie na etapie po 15-20min.
Każdy wyścig może nie być trudny, zaleznie od tego co się chce na nim osiągnąć

MTB + /\/\/\/\/\ = 

- Giant Mike
znaczy co - jeżeli byłbym jedynym zawodnikiem M6 i wygrywał każdy etap w swojej kategorii to mam generalkę w kieszeni ? Nie było żadnych dekoracji w kategoriach ?carloz wrote: Jedyne co "by me" jest bez sensu, to klasyfikacja Open. Liczone sa punkty z kategorii, a nie Open. Na skutek tego bedąc w Open (jesli liczyc nie kat, a ogół startujących) na 2 miejscu ze strata 0.07 punktu do Kamila Mazurka, byłem na 5 miejscu. A generalke wygrał gościu który z M5 który tracił do mnie na etapie po 15-20min.
Każdy wyścig może nie być trudny, zaleznie od tego co się chce na nim osiągnąć
Arek - możesz (na razie) na mnie liczyć w M3, że będę statystykę startujących poparawiał:)
W tym sezonie nie planuje żadnego specjalnego celu - chcę przejechać Mazovię i górskie wyścigi u GG tak, żeby Trophy przetrwać z godnością.
Jak się okaże, że będzie czas na więcej trenowania to może na tą Gwiazdę coś specjlanie potrenuje, ale przy sumarycznym czasie wszystkich etapów na poziomie 7-8h to dam radę i z "marszu"

Michał
ps. dzisiaj rano jakiś gość na góralu urwał mnie na płaskim i z wiatrem. jestem bardzo ciekaw mojej formy

- Giant Mike
Arek, Ty też kibicujesz? Zawsze to jednego mniej w M3vigil wrote:teleportacja piatek 14:30 - arek+nasza trojka.wiec mocy transportowej niet.nastawiamy sie na kibicowanie i support jak w mlawie rok temu a nie na start. indywidualny trening kajak i grzyby;)

Jakieś kolarskie ognisko/grill na działce ... zapraszam ?
Michał
uczciwie? przypadkiem wyszla podpucha. co do startu i formy Arka wiem jedno - nie chcialbym byc w M3Giant Mike wrote:
Arek, Ty też kibicujesz? Zawsze to jednego mniej w M3
Jakieś kolarskie ognisko/grill na działce ... zapraszam ?
Michał