z życia/męki ;-) frakcji sportowej
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
z życia/męki ;-) frakcji sportowej
Wreszcie daliśmy się podłączyć do rurek i kabli. Co z tego wyniknie zobaczymy w przyszłym sezonie. Na razie było widać tyle:
- Attachments
-
- Klata na wierzchu - koniec żartow. OMC zgon HR 191
- IMGP0327.jpg (79.87 KiB) Viewed 2662 times
-
- Teraz na ostro - Hannibal Lecter
- IMGP0325.jpg (80.31 KiB) Viewed 2662 times
-
- ...i jeszcze cośtam wypocił
- IMGP0322.jpg (66.24 KiB) Viewed 2662 times
-
- Dzidek został mistrzem fitnesu. Zawartość szpeku w tym człowieku to 1,9 kg...
- IMGP0318.jpg (77.49 KiB) Viewed 2662 times
-
- Arek jedzie, a obsługa się nudzi - trzymał ich tak podad pół godziny :-)
- IMGP0311.jpg (85.27 KiB) Viewed 2662 times
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Dzieki za towarzystwo dla Dzidka i Haka. Atmosfera byla przednia, niczym na maratonach. Najgorzej bede wspominal pania od zadawania bolu. 2 razy pobierana krew, chyba z 13 razy pobierana z opuszka, a ze krzepliwosc mam raczej dobra to pani musiala kilka razy nacinac palec. Auuucccc, to najbardziej bolalo.
Liczby dnia:
1.9kg tluszczu w ciele Dzidka (dla porownania - ja mam go 12kg)
191 max tetno Haka, wiekszosc panow w jego wieku przy tej intensywnosci melduje sie na drugim swiecie. Respekt, chcialbym miec pozniej takie zdrowie.
Ale to nie jest nasze ostatnie slowo. Z pewnoscia stac nas na wiecej
Liczby dnia:
1.9kg tluszczu w ciele Dzidka (dla porownania - ja mam go 12kg)
191 max tetno Haka, wiekszosc panow w jego wieku przy tej intensywnosci melduje sie na drugim swiecie. Respekt, chcialbym miec pozniej takie zdrowie.
Ale to nie jest nasze ostatnie slowo. Z pewnoscia stac nas na wiecej

Co jest? Zniknęła gdzieś liczba dnia Arka?
Było tak. Facet zmusił maszynę do zadania mu 440 watów i utrzymał przez 30 sekund. Maks zaprogramowany to 520 a mało kto osiąga 480. Jak na amatora i porę roku to Arkadyj mocarz jest.
Co do poprawiania wyników to w temacie mocy jestem za ale z tym hertzklekotem to niekoniecznie
Badania robione na AWF w Katowicach.
Było tak. Facet zmusił maszynę do zadania mu 440 watów i utrzymał przez 30 sekund. Maks zaprogramowany to 520 a mało kto osiąga 480. Jak na amatora i porę roku to Arkadyj mocarz jest.
Co do poprawiania wyników to w temacie mocy jestem za ale z tym hertzklekotem to niekoniecznie

Badania robione na AWF w Katowicach.
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Wykasowalem ta wzmianke bo tak naprawde nie bylo sie czym chwalic. Najwazniejsze beda dane, ktore otrzymamy niebawem. Ale fakt, mysle, ze jak na taki okres, w ktorym ledwo dotykamy roweru mozemy byc z siebie zadowoleni. Sadze, ze ciezka praca poplaci i jeszcze nie jednego zadziwimy. Tak trzymac panowie!!!