KRWAWA PĘTLA
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
wysoka komisja w skladzie carloz i ja ustalila:
1.przejazd zgodnie ze wskazowkami zegara
2. rajd bez wzgledu na pogode chyba ze potop
3. start 3:33 6.06 kamien lesnikow
4. zalecane wyposazenie: rower, opony terenowe, oswietlenie przod i tyl, kask, maly plecak a w nim: 4 kanapki, camelback z 1,5 - 2 l, batony, komplet map dla kazdego, pieniadze, komorka (w torebce z zipem), ubior - galowy krotki i dlugi rekaw + cienka wiatrowka, mapnik, bidon 0,75 - 1 l, zestaw naprawczy minimum (detka i latki, pompka)
5. planujemy postoje co...jakis czas w celu szybkich zakopow - typu plyny, drozdzowki, batony. postoje krotkie 5-10 min.
6. tempo jak pisano uprzednio srednie optymalnie by srednia przelotowa byla 15km/h minimum 12km/h wliczajac postoje
tyle poki co mi sie narzuca
1.przejazd zgodnie ze wskazowkami zegara
2. rajd bez wzgledu na pogode chyba ze potop
3. start 3:33 6.06 kamien lesnikow
4. zalecane wyposazenie: rower, opony terenowe, oswietlenie przod i tyl, kask, maly plecak a w nim: 4 kanapki, camelback z 1,5 - 2 l, batony, komplet map dla kazdego, pieniadze, komorka (w torebce z zipem), ubior - galowy krotki i dlugi rekaw + cienka wiatrowka, mapnik, bidon 0,75 - 1 l, zestaw naprawczy minimum (detka i latki, pompka)
5. planujemy postoje co...jakis czas w celu szybkich zakopow - typu plyny, drozdzowki, batony. postoje krotkie 5-10 min.
6. tempo jak pisano uprzednio srednie optymalnie by srednia przelotowa byla 15km/h minimum 12km/h wliczajac postoje
tyle poki co mi sie narzuca

Na lekko trzeba! Metody oblężnicze nic tutaj nie dadzą. 
Bezsensowne jest też żeby wszyscy wszystko wieźli. Jedna pompka, jeden zestaw imbusów, jeden skuwacz (mogę zabrać sprawdzone). Grupowo zaoszczędzimy kilka kg.

Bezsensowne jest też żeby wszyscy wszystko wieźli. Jedna pompka, jeden zestaw imbusów, jeden skuwacz (mogę zabrać sprawdzone). Grupowo zaoszczędzimy kilka kg.
Last edited by hak on 02 Jun 2009 11:59, edited 1 time in total.
Mysle, ze kazdy z jadacych musi byc swiadom tego, ze aby zrealizowac cel, to nie mozna ciagnac za soba osób ktore już nie utrzymują tempa grupy. Może to sie przytrafić każdemu. Organizm odmawia dalszej wspólpracy, siada psyche lub najzwyczajniej w świecie dupa boli... Kilkanaście godzin jazdy to nieprzelewki 

MTB + /\/\/\/\/\ = 

http://akuku.webpark.pl/krwawapetla.gdbleoheart wrote: ps.co z trackiem w GPS?
Część wschodnia z moich śladów, część zachodnia z cudzych ale chyba dobra bo przechodzi przez te miejscowości które są wymienione w pttkowskim opisie. Przez puszczę Kampinoską narysowałem na skuśkę bo nie wiem jak tam powinien być przebieg. W domu posiedzę nad mapą i może coś poprawię.
A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek