Mam nadzieje, że nic powaznego i nie jest to jakiś rowerowy wypadek... Duzo zdrówka!!!S.W.A.T wrote:od poniedziałku jestem przykuty do łóżka:evil:
kurwa mać
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
ech dzielni drogowcy zapomnieli posprzątać ronda po zimie
dziś chciałem przycwaniakowac jadąc od Świdra i minąć długi korek przy wjeździe na rondo przy Wawerskiej,najpierw z prawej strony a potem po lewej, rondo usiłowałem objechać po wewnętrznej, niestety tuz przy wjeździe była kupa piachu wzdłuż lewego krawężnika więc przednie koło utknęło a ja...gleba tuz pod koła pierwszego w kolejce samochodu,całe szczęście że babka ruszała dość wolno,chyba jej nawet nie wystraszyłem bo tylko sie śmiała z mojej głupoty

dziś chciałem przycwaniakowac jadąc od Świdra i minąć długi korek przy wjeździe na rondo przy Wawerskiej,najpierw z prawej strony a potem po lewej, rondo usiłowałem objechać po wewnętrznej, niestety tuz przy wjeździe była kupa piachu wzdłuż lewego krawężnika więc przednie koło utknęło a ja...gleba tuz pod koła pierwszego w kolejce samochodu,całe szczęście że babka ruszała dość wolno,chyba jej nawet nie wystraszyłem bo tylko sie śmiała z mojej głupoty

leo, ja Ci powiem że ta kupa piachu to mogła być po akcji sprzątania chodników. latają po całym Otwocku takimi machinami co wymiatają piasek przed siebie i na boki. chodniki lśnią, ale ulice i skwerki obok całe zasyfione są.
ps. a potem przyjadą posprzątać ulice i ten syf wywalą na chodniki
ps. a potem przyjadą posprzątać ulice i ten syf wywalą na chodniki

I co tu napisać? Nie wiem :/
KURWA MAĆ
Na rondzie w Józefowie gościu próbował mnie rozjechać i prawie mu się udało. Rower rozp... Facet jak wydłubałem bicyklet zpod samochodu to sobie po prostu odjechał. Policja namierzyła go po numerze rejestracyjnym. No i nawet nie spierzesz takiego drania bo pesel mu się zaczyna od liczby 32. Dostał mandat i tereaz będę się bujał z ubezpieczalnią. K... mać

Na rondzie w Józefowie gościu próbował mnie rozjechać i prawie mu się udało. Rower rozp... Facet jak wydłubałem bicyklet zpod samochodu to sobie po prostu odjechał. Policja namierzyła go po numerze rejestracyjnym. No i nawet nie spierzesz takiego drania bo pesel mu się zaczyna od liczby 32. Dostał mandat i tereaz będę się bujał z ubezpieczalnią. K... mać

Jak to słyszalem, a teraz czytam, to aż reka mi się zaciska... i nie wiem czy w takiej sytuacji miałoby dla mnie znaczenie, że gościu ma pesel na 32. Na kurestwo i chamstwo można tylko w jeden sposób zareagować. Tym samym! Nie chodzi o spowodowanie wypadku, tylko chęć cwanego uniknięcia konsekwencji swoich błędów! Ja bym uderzył w niego w sposób jaki Ci mówiłem, może chociaż tak odczuje to, a nie spłynie to po nim... A "argumentów" poszukaj po znajomych
Mam nadzieje, że wiesz o co się mnie rozchodzi
Najwazniejsze, ze jesteś cały

Najwazniejsze, ze jesteś cały

MTB + /\/\/\/\/\ = 

wypadek jest wtedy jak są ranni, jak nie było to kolizja i mógł zostać ukarany mandatem.
Inna sprawa, że mógł byćpotraktowany jakby był po spożyciu
Inna sprawa, że mógł byćpotraktowany jakby był po spożyciu
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
ciąg dalszy nastąpiłleoheart wrote:k......nigdy więcej bezprzewodowej Sigmy

dziś wymieniłem baterie w sensorze na kole i ...licznik ruszył ale podczas drogi usłyszałem dziwne stuknięcie jakby coś spadło (pamiętam fakt, nie pamiętam w którym miejscu),rzuciłem okiem oczywiście niczego nie zauważając aż do tej pory kiedy zorientowałem sie ze...nie mam sensora kadencji

ps.gdyby ktoś sie na niego napatoczył na mojej zwykłej trasie tj.3maja,skrót za Merą, Bysławska,ścieżka na Wale to będę wniebowzięty