teraz pora by wszystcy wykazali sie na tyle dobra wola, checia posiadania koszulki, zadowoleniem, gotowoscia pojscia na kompromis... zebysmy to w koncu zakonczyli...
a) herb otwocka powinnien byc otoczony szara otoczka jak godlo polski, inaczej zlewa sie z czarnym tlem.
b) to z boku jakies scisniete Ci mudzin wyszlo. znaczy litery. pierdulnij no normalnego ariala bez bajerow, lepiej zeby napis byl mniejszy ciut niz jakies nienaturalnie scisniete
reszty mozecie nie czytac, bo to moje tylko i wylacznie wynurzenia, z ktorymi sie nikt nie zgadza. mozna pomijac w dyskusji, ale zrobie sobie ta przyjemnosc i napisze.... ;)
c) ten napis po boku, nadal mi nie pasuje szary, wolalbym czarny, ale dobra, niech no bedzie jaki jest. jak przyjda koszulki to zobaczycie. ;)
d) logo, mogloby byc troche siakies grubsze te kola- litery, ale ok, przezyje.
e) z przodu w ogole moglo by nie byc logo tylko malymi:
otwocka
grupa
rowerowa
nick
f) za malo agrsywne litery, patrz mushelka, tam sa mniej harcerzykowate ;)
behem0th wrote:
a) herb otwocka powinnien byc otoczony szara otoczka jak godlo polski, inaczej zlewa sie z czarnym tlem. to słuszna uwaga
b) to z boku jakies scisniete Ci mudzin wyszlo. znaczy litery. pierdulnij no normalnego ariala bez bajerow, lepiej zeby napis byl mniejszy ciut niz jakies nienaturalnie scisniete coś w tym jest
c) ten napis po boku, nadal mi nie pasuje szary, wolalbym czarny, mógłby być interesujący
d) logo, mogloby byc troche siakies grubsze te kola- litery, ale ok, przezyje. ja tez przeżyję,chociaż?
e) z przodu w ogole moglo by nie byc logo tylko malymi:
otwocka grupa rowerowa nick za duzo napisów to juz lepiej tylko nick
f) za malo agrsywne litery, patrz mushelka, tam sa mniej harcerzykowate agresja!adrenalina!a Behem wygląda na łagodnego i jak grzecznie jezdzi zgodnie z przepisami
quote]
juz od wczoraj to wiemy ze szary... no ale dla Behema
szary jest za mało mroczny hehe
Pozdrawiam
PS.
BigBlack... przyslij do mnie wszystkie te krzywe
i ja po powrocie z Harpagana wysle to do producenta..
Oni powiedza czy czegos nie brakuje i czy nie trzeba jakichs
korekt wprowadzic....
Jak bedzie ok to dogadamy z nimi koszty dokladnie,
robimy zbiorke i zamawiamy... no i za jakies moze 2 tygodnie
jezdzimy w nowych koszulkach
PS2.
Jak juz dojada... to chyba to opijemy jakims browarem...
Albo winkiem
ja mysle ze dla Behema to za pstokato...
BigBlack.. przygotuj jeszcze jedna wersje dla Behema...
Taką bardziej mroczną...
Wiesz.. czarne wzorki na czarnym tle z czarnymi napisami,
ale wtedy mu sie kompozycja nie bedzie podobac