Co prawda w tym roku może częstotliwość jeżdżenia w Mazovii zapowiada się mniejsza, ale nie raz nie dwa będzie się na nią jeździło
Jest już cala rozkładówka dotycząca tego sezonu + nowa strona. http://www.mazoviamtb.pl/index.php
Witamy Was na naszej nowej stronie www. Mamy nadzieję, że przypadnie Wam do gustu. Została gruntownie przebudowana oraz udoskonalona. Szybciej znajdziecie teraz ważne informacje potrzebne do ścigania się w maratonach. Zamieściliśmy ABC startu na video. Macie teraz też wpływ na to, jak wygląda nasza strona – możecie zmienić tło oraz ustawić przeźroczystość. Miłego surfowania!
fajny punkt znalazłem w regulaminie:
"Osoby bez numerów startowych poruszające się na rowerach po trasie maratonu będą usuwane z trasy przez obsługę techniczną."
ciekawe na jakiej podstawie? bo moim zdaniem oni mogą takiej osobie skoczyć na warsztat.
a co w przypadku innych zwrotów? jeden z naszych czołowych sportowców ma problemy żołądkowe dość często podczas zawodów, czy powinien mieć specjalne zaświadczenie od lekarza??? jak tak to złożymy się na kawę
pokrzewka wrote:a co w przypadku innych zwrotów? jeden z naszych czołowych sportowców ma problemy żołądkowe dość często podczas zawodów, czy powinien mieć specjalne zaświadczenie od lekarza??? jak tak to złożymy się na kawę
Nie zaswiadczenie a recepteeee.........Magiczne proszki skonczyly sie i o malo nie doszlo do tragedi. Vigil szykuj sie - nadchodze )
pokrzewka wrote:a co w przypadku innych zwrotów? jeden z naszych czołowych sportowców ma problemy żołądkowe dość często podczas zawodów, czy powinien mieć specjalne zaświadczenie od lekarza???
Wystarczy jeśli nic nie "pogubi" i nie zabrudzi trasy.
a co w przypadku innych zwrotów? jeden z naszych czołowych sportowców ma problemy żołądkowe dość często podczas zawodów, czy powinien mieć specjalne zaświadczenie od lekarza???
Ja też miałem kiedyś "pewne" zwroty na trasie jednego z maratonów, a było to uścislając w Józefówie.... Niektórzy wiedzą o co chodzi Mam nadzieję, że ujawniając się w ten sposób nie zostanę zdyskwalfikowany
BTW strona wyglada tragicznie i w pełni amatorsko Miejmy nadzieje, że nie będzie to miało odzwierciedlenia w organizacji zawodów, chociaż juz teraz mozna kilka rzeczy wytknąć orgom...
"Osoby bez numerów startowych poruszające się na rowerach po trasie maratonu będą usuwane z trasy przez obsługę techniczną."
ciekawe na jakiej podstawie? bo moim zdaniem oni mogą takiej osobie skoczyć na warsztat.
skoro Gość jest taki pewny swego to ja w tym roku stane na głowie i bede miał wolne w czasie tego maratonu i bede sobie jeździł a do tego pod prąd trasy. Ciekawe kto komu podskoczy
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "