Carloz ma chyba coś poważnego z tą kostką... właśnie pojechał do Krasickiego
praska dycha
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
praska dycha
gratulacje Dzidek (oj zdjęcie poniżej Cię wyszczupla...
polepszenia wyniku z Biegu Niepodległości
- Attachments
-
- Obraz 046.jpg (226.98 KiB) Viewed 6574 times
life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get.
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
w sumie to nie wiem czy nie zrobił dobrze z tym gipsem... wsadzili by mu w gips to miałby 2 tygodnie ten gips potem następne 2 tygodnie na "rozruszanie" nogi... a tak to znając życie po 2 tygodniach zdejmie stabilizator i będzie chodził, biegał i wszystko co możliwe 
p.s. są już nieoficjalne wyniki... mój czas 47:15 a chciałem w okolicach 46
Jakby kamil dobiegł do mety i żadne kryzysy go nie dopadły to miałby szanse na miejsce w granicach 35 jak teraz patrzę.
A ty behe się nie śmiej tylko polskie drogi naprawiaj bo ludzie się zabijają

p.s. są już nieoficjalne wyniki... mój czas 47:15 a chciałem w okolicach 46

Jakby kamil dobiegł do mety i żadne kryzysy go nie dopadły to miałby szanse na miejsce w granicach 35 jak teraz patrzę.
A ty behe się nie śmiej tylko polskie drogi naprawiaj bo ludzie się zabijają

gg: 6607845
Wróciłem z małego tourne po aptekach i szpitalu. Chcieli mnie zakuc na 6tyg! w gipsowego bucika, ale pozwolono zastosować stabilizator. Przepisano mi zastrzyki (do kupienia dopiero w miedzylesiu), ale rewelacyjne rozeznanie pana doktora w temacie spowodowala że leku mi nie sprzedano - bład w dawce na recepcie. Po kontakcie z naszym grupowym znachhorem
oszczędziłem sobie kolejnej wycieczki do Krasickiego.... Jutro zaczynamy kucie brzucha
Apropo zawodów
- Dzidek pobiegł swoje, aczkolwiek obserwując jego zmagania z trasą szacowałem że pokona 45minut... ale i tak jest super - 171 m-ce na ponad 500 startujących
, widać że dał z siebie ponad 100% - można to było dostrzec w jego oczach chwile po - oto chodzi!!
- Ja gdybym dalej utrzymał tempo z pierwszych 2km (poniżej 7minut) to byłby super czas, chyba jednak ten wysilek spowodował, że już nie widziałem co jest pod nogami i tnąć trasę krawędziami asfaltu nie dostrzegłem jednej z wielu wyrw...
, fakt faktem strasznei podbudowywuje czlowieka że przez 2km biegł tuz za naszym 4-krotnym złotym medalistom z igrzysk - Robertem Korzeniowskim
- Impreza super zorganizowana, pełen profesjonalizm, szybka obsluga, rewelacyjne nagrody w losowaniu, smaczne jedzenie, mili ludzie - wspaniały klimat

Apropo zawodów
- Dzidek pobiegł swoje, aczkolwiek obserwując jego zmagania z trasą szacowałem że pokona 45minut... ale i tak jest super - 171 m-ce na ponad 500 startujących

- Ja gdybym dalej utrzymał tempo z pierwszych 2km (poniżej 7minut) to byłby super czas, chyba jednak ten wysilek spowodował, że już nie widziałem co jest pod nogami i tnąć trasę krawędziami asfaltu nie dostrzegłem jednej z wielu wyrw...

- Impreza super zorganizowana, pełen profesjonalizm, szybka obsluga, rewelacyjne nagrody w losowaniu, smaczne jedzenie, mili ludzie - wspaniały klimat
Last edited by carloz on 14 Dec 2008 21:33, edited 1 time in total.
MTB + /\/\/\/\/\ = 

to niech sie przesiada w pociaga. drogi przy takiej ilosci samochodow to utopia. ;> tak oftopicznie. ;)dzidek wrote: A ty behe się nie śmiej tylko polskie drogi naprawiaj bo ludzie się zabijają :D
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Giant Mike
a forma spada ... spada ... spada ...carloz wrote:zamnienie za gips, 6 tygodni mam w tym dreptackamil to na ile w końcu ten stabilizator masz?? i wracaj szybko do zdrowia Smile

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- dzidek
kamil jeszcze biegnie
ja czaje się za plecami 
http://www.maratonczyk.pl/Galeria/prask ... g_0786.jpg

http://www.maratonczyk.pl/Galeria/prask ... g_0786.jpg
gg: 6607845
zyje, zyje
noge juz ustabilizowalem, tylko w szoku bylem jak zobaczylem ile moze stabilizator, czyli cos co ma usztywnic kostke kosztowac - 450zł
wybralem zdziebke ekonomiczniejsza wersje...
dzieki za dzisiaj - czuje sie jakbym mial osobistego lekarza
przyjal, poszedl ze mna do apteki, zrobil zastrzyk, teraz sie pyta czy wsjo ok, fajnie tak 

noge juz ustabilizowalem, tylko w szoku bylem jak zobaczylem ile moze stabilizator, czyli cos co ma usztywnic kostke kosztowac - 450zł

dzieki za dzisiaj - czuje sie jakbym mial osobistego lekarza

MTB + /\/\/\/\/\ = 

tia.. cos mi to przypomina.. na koncu wezwie zaklad pogrzebowy, pelna obsluga. 

Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930