co do suwaków i kieszeni:
suwak jest , kieszenie sa
jak są zorganizowane kieszenie to szukajcie na galerii Mushellki, albo
niech BigBlack spojrzy na szablon corelowy...
jak chcecie obadac jak to wyglada w powiekszeniu z Waszymi nickami to tu jest linka ... 797x5970 pixeli :> http://bigblack.neostrada.pl/stuff/nicki.jpg
w kolejnosci alfabetycznej jak mi sie zdaje i na koniec tyl koszulki
btw. ja bym dal wieksza wypuklosc tych oczek czerwonych (ograniczonych 2 krzywymi zoltymi) bo tera to nie wyglada jak pierwowzor deko... ;)
i nie mozna tych zoltych po krawedzi puscic jak w oryginale?
deczko (tyci tyci) zywsza czerwien poprosze.
pozatym wzor idzie po kieszeniach z tego co widze:
behem0th wrote:
btw. ja bym dal wieksza wypuklosc tych oczek czerwonych (ograniczonych 2 krzywymi zoltymi) bo tera to nie wyglada jak pierwowzor deko...
i nie mozna tych zoltych po krawedzi puscic jak w oryginale?
deczko (tyci tyci) zywsza czerwien poprosze.
pozatym wzor idzie po kieszeniach z tego co widze:
Niewidzialna Ręka napisał:
Mam wrażenie, że te koszulki jakieś za długie w stosunku do szerokości.
to własnie miałem na mysli sugerując drobny retusz w rozmiarach,mam dwie koszulki które maja wspólny rozmiar B-57,czyli rozmiar 11 ale obie róznią sie długościami czyli rozmiarami C i A(są krótsze) od proponowanych przez producenta jedna o 4cm a druga o 7cm Exclamation
generalnie wydaję sie że są tylko dla "szczupaków" a ja do nich nie należe a wizja przedstawiona przez Behe mnie przeraża http://mushellka.wroclaw.net.pl/aparatem_zdyba/aae Laughing
PANOWIE, PROSZE PISAC TAKIE RZECZY W TYM TEMACIE.
ps. a szczerze to tez mi wychodzi za dluga o 5-6 cm, ale patrzac na te z mushellki mysle ze bedzie ok. pozatym by nie dawali do tabeli niestandardowych rozmiarow.
Dzwonilem do producenta...
Mowil ze nigdy nie bylo problemow z rozmiarami... ze zawsze
takie robia (a robia juz kilka lat) i zwykle sa ok.
Powiedzial tez ze jesli chcemy to mozna oczywiscie zmodyfikowac rozmiar.
Czyli ze np rozmiar 11 skrocony o 2cm... ale to sie wiaze z drugim
skroconym wzorem krzywych... albo bedzie deformacja badz obciecie
wzoru... wiec trzeba sie nad tym zastanowić powaznie...
mysle że nie ma co sie zastanawiać,wybralismy rozmiary i będzie to co będzie,najwyżej smiesznie
niech Ojciec Administrator wyznaczy graniczny termin zgłoszeń,zrzutka i zamawiamy,howgh!