Sekcja biegowa rozwija się prężnie, więc możnaby ugruntować dominację OGR w konkurencjach sztafetowych
07.03.2009 w kopalni soli w Bochni odbędzie się 5 edycja podziemnego biegu sztafetowego.
4 osoby + 1 rezerwowa, 12h, pętla 2420m, zmiany wedle uznania. http://www.bochnia.nazwa.pl/sztafeta/?page_id=4
koniecznie, szkoda ze korytarze są oświetlone bo dopiero OGR pokazałoby swój profesjonalizm z super lampką produkcji domowej jak wpuszczają na dół grupę wsparcia to pojedziemy kibicować
Sprawa wygląda tak: Miałem startować w zespole który miał obiecaną dziką kartę (normalnie jest losowanie zespołów). Tu rzuciłem temat, tak na zachętę, żeby zebrał się jeszcze dodatkowo zespół OGR.
Tymczasem, jak przyszło co do czego, to okazuje się, że tam nie ma chętnych poza mną. No więc potrzebuję 3 osób. Magda, Jacq... brakuje jeszcze jednej osoby. Magda, namówisz brata?
Nie wiem czy dzika karta byłaby dalej ważna jeśli tylko 1/4 zespołu pochodzi z grupy dla której była przeznaczona - zapytam organizatora.
Zgłoszenia do dzisiaj!!
Już próbowała Pierdziele, wole na bajku śmigać (tym bardziej że sezon tuż tuż), niż leczyć skręcenia stawu skokowego, a tym bardziej że jak raz się to przytrafiło, to juz teraz będzie łatwiej o to....
ech, chyba nic z tego nie wyjdzie skoro mamy niepełny sqad... chociaż jakby się udało to ja oczywiście nadal podtrzymuję chęć a może Dzidek albo Hak by chcieli?
life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get.