to ja się wypowiem tak:
- logo ok tylko może nieco grubsze te literki o powinny być (podkreślam może),
- jak dla mnie to byłoby ok gdyby koszulka miała takie wygibaśne fibony ja NW - kolory...imho mniej białego
yorek wrote:to ja się wypowiem tak:
- logo ok tylko może nieco grubsze te literki o powinny być (podkreślam może),
- jak dla mnie to byłoby ok gdyby koszulka miała takie wygibaśne fibony ja NW - kolory...imho mniej białego
wężykiem podkreślić tę wypowiedź wężykiem!
czyżby zawieszenie broni i...radosny finał?
ps.Bravo BigBlack jestes motorem napedowym tego pomysłu,jest szansa zakończyć temat przed 1000 postem
to ja powiem co ugadaliśmy z behemem a propos tego co wrzucił teraz:
- najlepszy ten ostatni tyle, że żółty nieco żywszy niż ten na na pierwszym,
[ja wole ten przedostatni - behem]
- napis otwock.prv.pl ten co mial byc z tylu sprobowac wykonac na kieszeniach jako odblask
-------------
kazał mi wyedytować
twierdzi że się nie da jako odblask ale zapytać można jak sie nie da to trudno
Leo: dzieki, ale poprostu chce jak najszybciej sie "uporac" z tym i zajac sie inzynierka wracajac do domu po robocie ;> a powiedzialem, ze krzywe zrobie, to zrobie :>
yorek, Jacq: rzeczywiscie, "kolka" w logo moglyby byc grubsze i takie beda :>
co do wzoru koszulki, to chyba rzeczywiscie ten ostatni ... tak czy inaczej roznia sie kolorami wiec Wy sie sprzeczajcie ktora wersja, a ja bede robil krzywe do niej ;p
BigBlack wrote:
co do wzoru koszulki, to chyba rzeczywiscie ten ostatni ... tak czy inaczej roznia sie kolorami wiec Wy sie sprzeczajcie ktora wersja, a ja bede robil krzywe do niej ;p
pozostała juz tylko ta jedna wersja co do której wszyscy sie zgadzamy-jaśniejszy zółty
pozdro
Tego typu napis napewno musialby byc w jakis sposob doszywany do koszulki... Nie wiem czy to byloby bardzo estetyczne to raz, a dwa...
mogloby byc malo trwale...
...ze tak sie wetne, chociaz nic mi do tego:> Logo fajowe i zgadzam sie, ze to R powinno byc troche wyzsze, zeby ten cyklista- bo tak chyab mialo sie to R kojarzyc - nie byl taki zgarbiony strasznie